Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Firme din sectorul telecomunicatiilor vor sa isi dezvolte afacerile in Romania

Firme din sectorul telecomunicatiilor vor sa isi dezvolte afacerile in Romania

Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI), Gabriel Sandu, a declarat, marti, la Arad, ca mai mule firme din sectorul telecomunicatiilor si-au anuntat interesul de a-si dezvolta afacerile in Romania.

"Am avut o discutie, atat cu Nokia, cat si cu Ericsson si Hewlett-Packard, care si-au exprimat interesul de a-si dezvolta afacerile pe teritoriul Romaniei, iar Ericsson de a-si deschide un nou punct de lucru si pentru care cauta o locatie unde sa-si instaleze un centru de cercetare, cu cel putin 200 de angajati", a declarat Gabriel Sandu.

Directorul Nokia si-a exprimat, recent, interesul de a dezvolta un parteneriat cu MCSI pentru sustinerea investitiilor pe care compania le are in vedere pentru Romania. John Guerry a spus ca, in ciuda perioadei de criza, in domeniul IT&C nu numai ca se pot pastra toate locurile de munca, dar se pot creea mult mai multe posturi decat in alte sectoare de activitate, acest lucru fiind posibil cu sprijin din partea MCSI si a Guvernului de la Bucuresti.


Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Gabriel Sandu, si primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, au semnat, marti, la Arad, protocolul de colaborare pentru proiectul "Aradul - Oras Digital", parte din programul ministerului de creare a portalului national e-Romania. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1497 ori
Citeste mai multe despreparteneriat proiect telecomunicatii