Firme din sectorul telecomunicatiilor vor sa isi dezvolte afacerile in Romania

Marti, 24 Februarie 2009, ora 16:59
1660 citiri
Firme din sectorul telecomunicatiilor vor sa isi dezvolte afacerile in Romania

Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI), Gabriel Sandu, a declarat, marti, la Arad, ca mai mule firme din sectorul telecomunicatiilor si-au anuntat interesul de a-si dezvolta afacerile in Romania.

"Am avut o discutie, atat cu Nokia, cat si cu Ericsson si Hewlett-Packard, care si-au exprimat interesul de a-si dezvolta afacerile pe teritoriul Romaniei, iar Ericsson de a-si deschide un nou punct de lucru si pentru care cauta o locatie unde sa-si instaleze un centru de cercetare, cu cel putin 200 de angajati", a declarat Gabriel Sandu.

Directorul Nokia si-a exprimat, recent, interesul de a dezvolta un parteneriat cu MCSI pentru sustinerea investitiilor pe care compania le are in vedere pentru Romania. John Guerry a spus ca, in ciuda perioadei de criza, in domeniul IT&C nu numai ca se pot pastra toate locurile de munca, dar se pot creea mult mai multe posturi decat in alte sectoare de activitate, acest lucru fiind posibil cu sprijin din partea MCSI si a Guvernului de la Bucuresti.

Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Gabriel Sandu, si primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, au semnat, marti, la Arad, protocolul de colaborare pentru proiectul "Aradul - Oras Digital", parte din programul ministerului de creare a portalului national e-Romania. 

Schimbarea la față a economiei europene, după europarlamentare. Măsuri tranșante discutate recent la Bruxelles
Schimbarea la față a economiei europene, după europarlamentare. Măsuri tranșante discutate recent la Bruxelles
În cadrul unei ședințe din Consiliul European de la Bruxelles, s-au discutat recent o serie de schimbări majore în administrarea economiilor din blocul comunitar. Printre acestea se numără...
#parteneriat, #proiect, #telecomunicatii , #stiri Hewlett Packard