Ioan Balan a cumparat apele minerale de la Heineken

Luni, 11 Mai 2009, ora 10:58
2746 citiri
Ioan Balan a cumparat apele minerale de la Heineken

Heineken Romania i-a vandut antreprenorului Ioan Balan divizia de ape minerale, parte din fosta companie Bere Mures. Pretul tranzactiei nu a fost facut public.

General Manager Heineken Romania, Jan Derck van Karnebeek, a declarat: "Afacerea noastra de baza consta in producerea berii. In Romania, ne vom concentra in continuare pe producerea de marci de bere de calitate. Anuntul facut astazi cu privire la vanzarea diviziei de ape minerale este in concordanta cu strategia noastra de business."

Heineken a achizitionat in anul 2008 compania Bere Mures, detinatoare a unei fabrici de bere in Ungheni, Mures si a unei fabrici de ape minerale in localitatea Bacaia, Hunedoara.

Compania producea marcile de bere Neumarkt, Dracula si Sovata si marcile de apa minerala Cezara si Cheile Cibului. Integrarea din punct de vedere legal a Bere Mures in Heineken Romania s-a finalizat in luna aprilie a acestui an.

Heineken Romania va continua sa investeasca in dezvoltarea fabricii din Targu Mures si in marca, "Neumarkt", precum si in celelalte fabrici si marci ale Heineken Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#heineken, #bere, #ioan, #balan, #profit, #tranzactie, #afacere , #stiri Heineken