Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

PIATA BERII

Heineken Romania: Cifra de afaceri si vanzari in crestere, in 2012

Heineken Romania: Cifra de afaceri si vanzari in crestere, in 2012

Heineken Romania a raportat o crestere a vanzarilor de 5%, in 2012, insotita si de o crestere a cifrei de afaceri de 13,2%, pana la 1.185 milioane de lei.

Compania ramane astfel lider de piata, gratie cresterilor "de doua cifre" ale vanzarilor pentru marcile Heineken, Ciuc, Bucegi, dar si multumita initiativelor de succes Ciuc Radler (lansare) si Silva (rebranding), se arata intr0un comunicat remis redactiei Business24.

"Pentru HEINEKEN Romania, 2012 a fost inca un an cu realizari importante. Cifra de afaceri neta a companiei a atins 1,185 milioane RON in 2012 - o crestere consistenta, cu 13,2% fata de 2011 - fiind generata de majorarea cu peste 5% a volumului de vanzari.

Performanta puternica si continua valideaza strategia noastra, care a atras dupa sine o dezvoltare sustenabila a companiei", spune Onno Rombouts, Managing Director HEINEKEN Romania.

De asemenea, compania a redus consumul specific de energie termica cu aproximativ 11% si consumul specific de electricitate cu 4%, pana la rutele de distributie, care au devenit mai eficiente, iar numarul de kilometri/hectolitru bere a scazut cu aproape 3%, explica seful Heineken Romania.

V.D.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1844 ori