Scule pneumatice de calitate superioara

Luni, 25 Septembrie 2017, ora 14:00
2009 citiri
Scule pneumatice de calitate superioara

Eximod Pneumatic Expert este o companie care isi desfasoara activitatea exclusiv in domeniul importului si distributiei la nivel national de scule pneumatice profesionale si industriale, dorind sa se afirme si sa fie recunoscuta pe piata ca un expert in domeniu.

Misiunea companiei este de a se dezvolta oferind cu promptitudine si profesionalism cele mai bune si eficiente solutii utilizatorilor industriali si a celor din domeniul auto.

Calitatea produselor si serviciilor, respectul aratat in relatia cu clientii, flexibilitatea, dorinta de a gasi si oferi intotdeauna solutia optima pentru aplicatia clientului au constituit intotdeauna principiile dupa care echipa Eximod s-a ghidat de-a lungul anilor.

Compania Eximod isi propune sa ofere clientilor sai doar produse de calitate superioara, indiferent daca acestea sunt scule, echipamente, accesorii sau consumabile.

De aceea, selectarea furnizorilor s-a facut intotdeauna foarte atent, tinandu-se cont de traditia acestora pe piata si capacitatea de a oferi produse de ultima tehnologie, fabricate din materiale de calitate, cu termene de livrare cat mai scurte si care pot asigura piese de schimb pentru produsele furnizate.

Puteti apela cu incredere la firma Eximod Pneumatic Expert daca aveti nevoie de:

- scule pneumatice profesionale si industriale, precum: masini de insurubat cu impact, masini de insurubat cu clichet, surubelnite, bormasini, masini de facut filete, capsatoare si pistoale de batut cuie, ciocane, compactoare, polizoare, pistoale de nituit, slefuitoare, pistoale de vopsit, pistoale de gresat, pistoale pentru silicon, pistoale de sablat, pistoale de suflat cu aer etc.;

- echipamente hidraulice si pneumatico-hidraulice precum cricuri hidraulice tip crocodil, cricuri hidraulice tip butelie, cricuri pneumatico-hidraulice pentru vehicule grele, prese hidraulice de banc sau de podea, macarale hidraulice tip girafa, cricuri pentru cutii de viteze, truse de intreptat caroserii etc.;

- compresoare cu piston si compresoare cu surub;

- pompe si echipamente pentru gresare, alimentare sau recuperare ulei;

- scule de mana si scule specifice domeniului auto;

- service scule pneumatice si echipamente.

Firma Eximod Pneumatic Expert va sta la dispozitie cu o gama variata de scule pneumatice Rodcraft si echipamente hidraulice la cel mai bun raport calitate-pret. Din anul 1996 si pana in prezent, Eximod este cu mandrie unic importator al produselor Rodcraft in Romania.

Brandul Rodcraft este definitia produselor de cea mai inalta calitate in materie de scule pneumatice profesionale. Fondat in Germania in urma cu 43 de ani, brandul a reusit intotdeauna sa se mentina in top si a devenit in ziua de azi unul dintre principalii furnizori de scule pneumatice in toata lumea.

#scule pneumatice , #Tehnologie