Ford Fiesta Freedom se pregateste sa-i uimeasca pe fanii tehnologiei

Luni, 03 Aprilie 2006, ora 14:11
897 citiri

Editia speciala Fiesta Freedom ofera doritorilor o serie de echipamente electronice care sunt menite sa-i uimeasca pe fanii tehnologiei.Soferii unui Ford Fiesta Freedom vor primi, in schimbul sumei de 800 de lire sterline, echipamente cu ajutorul carora pot da un telefon, pot accesa sistemul de navigatie prin satelit si pot controla echipamentul de sunet fara a fi nevoiti sa-si ia mainile de pe volan sau ochii de pe sosea.

Directorul de marketing al sucursalei Ford din Marea Britanie, Mark Ovenden, a declarat: "Numarul de persoane care folosesc un telefon mobil a crescut incredibil de mult in ultimii 5 ani in Marea Britanie, iar generatia actuala doreste sa fie in contact cu ceilalti in orice arie de activitate. Modelul Fiesta Freedom reprezinta cel mai recent accesoriu hands-free si sunt sigur ca vor fi multi care vor alege drumul mai lung catre casa datorita placerii de a naviga printre CD-uri sau pentru a purta o discutie cu cineva apropiat, fara a ridica vreun deget".

Fiesta Freedom este primul automobil de clasa mica Ford in care vor fi disponibile aceste echipamente: tehnologie Bluetooth pentru convorbire la telefon, comanda vocala pentru posturile radio sau pentru alegerea melodiilor de pe CD.

Ford Fiesta Freedom este speciala si la exterior. Masina este dotata cu jante de 15 inci din aliaj, oglinzile retrovizoare, manerele de la haion vopsite in culoarea caroseriei, proiectoare de ceata, o tablita inscriptionata cu numele Freedom pe haion si o gama de 12 culori din care un cumparator poate alege.

Fiesta Freedom beneficiaza si de inchidere centralizata, posibilitate de a deschide haionul din telecomanda, geamuri electrice in fata, eleron in partea din spate, volan imbracat in piele.

In Marea Britanie vor fi disponibile spre vanzare 2500 de astfel de modele, data de lansare fiind 1 aprilie.

  Masini Noi si Masini Rulate