Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cio Council reuneste 30 de directori IT din diverse domenii de activate

Cio Council reuneste 30 de directori IT din diverse domenii de activate

Asociatia Directorilor de Tehnologia Informatiilor si Comunicatii din Romania - Cio Council - reuneste 30 de directori IT care activeaza in in mari corporatii romanesti sau multinationale, domenii diverse de activate (petrol, finante-banci, industrial, farmaceutic, alimentar), asociatia avand ca scop promovarea si apararea intereselor legitime ale utilizatorilor de produse si servicii de Tehnologia Informatiei si Comunicatii (TIC) din punct de vedere al profesionistilor si profesiilor de specialitate si management TIC.

Asociatia a fost infiintata in anul 2005 de cinci membri fondatori (Felix Enescu, Calin Rangu, Yugo Neumorni, Laurentiu Mandu, Bogdan Dumitrescu) directori IT/CIO din diferite domenii de activitate.
Obiectivele asociatiei sunt de a contribui la crearea unei piete de TIC mature si concurentiale si sa promoveze colaborarea si schimbul de idei intre membrii sai.

Asociatia este deschisa tuturor persoanelor fizice interesate a deveni membrii activi, care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii: detin cea mai inalta functie de conducere directa in domeniul IT in compania in care isi desfasoara activitatea si o cifra de afaceri a companiei sau grupului de companii in care isi desfasoara activitatea este de cel putin 100 milioane dolari.

In acest moment asociatia se autofinanteaza de la membri si prin sponsorizari de la companiile care au membrii in asociatie. Pana in acest moment sponsori pentru 2007 sunt companiile Raiffeisen Bank SA si Apa Nova SA.
Printre actiunile publice desfasurate in 2006 s-au numarat manifestari organizate impreuna cu doi dintre partenerii asociatiei: Institutul Bancar Roman, gazda a multor intalniri ale asociatiei, in actiuni individuale sau conferinte referitoare la modelele de organizare pe procese ITIL si mangementul performantei, si cu IDG Romania, unde s-au prezentat principalele tendinte si orientari din perspectiva asociatiei, in primul rand conceptul de Service Oriented Arhitecture (SOA).

2007 va reprezenta un an de consolidare in care asociatia doreste sa fie activa pe piata romaneasca prin
promovarea intereselor utilizatorilor de tehnologie informatica si de comunicatii, inclusiv la nivelul autoritatilor publice, a mediului universitar, sustinerea unei culturi si civilizatii moderne a TIC.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1225 ori