Cei mai buni consultanti din Europa vin la PrintTex 2017

Vineri, 22 Septembrie 2017, ora 16:32
1443 citiri
Cei mai buni consultanti din Europa vin la PrintTex 2017

Cei mai buni consultanti din Europa specializati in domeniul imprimarii cu jet de cerneala vor participa ca speakeri la Conferinta PrintTex 2017, ce va avea loc pe 26 septembrie, ora 13:00, in sala Cupola a Pavilionului Central din Romexpo Bucuresti.

Este vorba despre Dr Paul N Ewing, Associate Consultant Smithers Pira, si Roland Biemans, consultant LMNS.

Cei doi vor aborda teme de actualitate precum "Market update: tendinte actuale si oportunitati de crestere ale imprimarii digitale in industria de textile, potentialul viitor al acestei industrii", respectiv "Tendinte si cerinte pentru cernelurile textile digitale. Scurta prezentare a starii de rezistenta si a durabilitatii culorilor pe textile si tehnici pentru a obtine culoarea potrivita in mod constant si precis pe materialele grafice si textile".

Inscrierile la conferinta se fac pe site-ul oficial al organizatorului: http://www.printsign.ro/conferinta-printtex/.

Conferinta PrintTex face parte din evenimentele conexe organizate in cadrul PRINT&SIGN 2017, cel mai reprezentativ targ de tipar si semnalistica din Europa de Sud-Est, care va avea loc intre 26 si 29 septembrie, la Romexpo, Bucuresti.

Cine este Dr Paul N Ewing?

Consultant asociat la Smithers Pira si managing partner la Ewing Innovation LLP, companie de consultanta specializata in R&D si strategii de business in industria tipariturilor cu jet de cerneala, Paul Ewing este un adevarat guru in domeniul imprimarii cu jet de cerneala.

Are peste 15 ani experienta in planificarea strategica, cercetare-dezvoltare si comercializarea cernelurilor si colorantilor pentru aplicatii in domeniul imprimarii cu jet de cerneala.

A fost director in cadrul multor companii de top, precum FUJIFILM si Avecia & Zeneca, perioada in care a contribuit la dezvoltarea a numeroase produse (cerneluri, coloranti si alte materiale) folosite de imprimantele OEM in diverse sectoare (tipografie, grafica, imprimare industriala, ambalaje si textile, aplicatii industriale).

Paul Ewing este doctorand, membru al Societatii Regale de Chimie si a absolvit un MBA la Manchester Business School.

Cine este Roland Biemans?

Licentiat in design grafic digital si design tehnic electronic, Roland Biemans a lucrat pentru foarte multe companii, fiind specializat in marketing direct, design industrial, imprimare, semnalistica si publicitate.

Ca si consultant LMNS, Biemans a avut un rol-cheie in implementarea si adaptarea noilor tehnologii si solutii practice inovatoare in companii. La inceputul anului 2013, Biemans a devenit membru in Consiliul de Administratie al Asociatiei Europene a Producatorilor Specializati in Imprimare, ocupandu-se in special de sectorul printurilor pe textile si de implementarea in cadrul companiilor a noilor tehnologii si solutii inovatoare.

Biemans a condus departamentul de marketing si comunicare al Hollanders Printing Systems din Eindhoven, dupa care a fost marketing director la Kiian Digital, parte din grupul Kiian (pana in 2014).

Despre EUROEXPO

EUROEXPO, fondatorul si organizatorul targului, este cea mai mare companie privata din Romania, specializata in organizarea de targuri, expozitii si evenimente speciale.

Cu o experienta de peste 14 ani in organizarea de targuri si expozitii noi, compania a inregistrat un trend ascendent si a reusit sa creasca anual atat numarul expozantilor, cat si pe cel al vizitatorilor.

Prin intermediul targurilor organizate (Metal Show, Baby Boom Show - editiile de primavara si toamna, PRINT&SIGN, Corporate Gifts Show, Pack Expo, Expo Plast, Cleaning Show), compania a realizat o platforma profesionala de comunicare intre reprezentanti ai mii de companii din Romania si din strainatate, pozitionand compania in varful clasamentului celor mai buni organizatori de evenimente.

Targurile si expozitiile EUROEXPO ofera cadrul propice pentru interactionare, evenimente conexe informative si proiecte menite sa impulsioneze dezvoltarea economica.

#PrintTex 2017 , #Tehnologie