Canon a lansat noul model EOS 70D

Marti, 02 Iulie 2013, ora 18:15
1591 citiri
Canon a lansat noul model EOS 70D

Compania Canon a lansat noul model EOS 70D, din categoria camerelor foto DSLR, care combina o noua tehnologie de imagine cu posibilitatea de distribuire a rezultatelor prin conexiune wireless, a anuntat marti Canon Romania.

Potrivit producatorului, noul model a fost proiectat pentru fotografii entuziasti, care vor sa faca pasul catre un nou nivel al fotografiei, fiind ideal pentru a surprinde momentele importante fie in fotografii, fie sub forma unor clipuri video Full HD.

Noul EOS 70D dispune de un senzor CMOS APS-C nou, de 20.2 megapixeli, proiectat si produs de Canon. Este primul DSLR din lume care foloseste tehnologia inovatoare Dual Pixel CMOS AF, care ofera un autofocus rapid si precis atat in timpul filmarii, cat si pentru fotografierea in mod Live View.

Impreuna cu procesorul DIGIC5+ de 14-bit si cu cele 19 puncte de focus in cruce, EOS 70D surprinde imagini unice, la cea mai mare rezolutie, cu viteza de pana la 7 cadre pe secunda, cu rafale de pana la 65 de imagini JPEG, respectiv 16 cadre in format RAW.

Modelul permite fotografierea in conditii de luminozitate scazuta si viteze de declansare mai mari, pastrand calitatea imaginilor.

EOS 70D este cel mai nou model cu functie Wi-Fi integrata, oferind libertatea de a controla camera de la distanta si, in acelasi timp, de a distribui fotografiile. Prin conexiunea Wi-Fi, utilizatorii se pot conecta prin aplicatia de mobil EOS Remote, controland o gama larga de setari, inclusiv ISO si expunere, si pot focaliza si declansa. Totodata, fotografii pot folosi modul Live View de la distanta si au posibilitatea de a evalua imaginile surprinse.

Potrivit Canon, EOS 70D permite fotografilor sa creeze foarte usor clipuri video de calitate superioara. Rezolutia Full HD (1920x1080p) poate fi surprinsa la un numar de 24-30 de cadre pe secunda la alegere, insa este posibila si inregistrarea la 50-60 de cadre pe secunda, la o rezolutie 720p, beneficiind, in acelasi timp, de o gama mare de optiuni de compresie si distribuire post-editare.

#lansare camera Canon, #lansare Canon EOS 70D, #camera foto DSLR Canon , #Tehnologie