VIDEO PlayStation 4, foarte asteptata de romani, cu mii de comenzi inainte de lansarea oficiala

Luni, 07 Octombrie 2013, ora 20:06
3908 citiri
VIDEO PlayStation 4, foarte asteptata de romani, cu mii de comenzi inainte de lansarea oficiala
PS 4 are procesor AMD cu 8 nuclee

Romanii se arata interesati de noua consola de jocuri a celor de la Sony, PlayStation 4, in piata fiind mii de precomenzi pentru acest model, cu cinci luni ianinte de lansarea oficiala pe piata locala, care va avea loc in februarie, odata cu lansarea si in Japonia.

PlayStation 4 va fi lansata in Europa pe 29 noiembrie 2013. Odata cu noua consola, in apropierea sarbatorilor de iarna, vor fi lansate si patru noi jocuri, dezvoltate in exclusivitate pentru PlayStation, Rime, Hell Divers, Shadow of the Beast, Resogun si Everybody's Gone to The Rapture.

Sony PlayStation 4, disponibila pentru precomenzi in Romania

Noua consola a celor de la Sony, PlayStation 4 se gaseste in oferta Altex, la un pret de 1.799,90 lei.

"Pana acum, am primit peste o mie de comenzi pentru aceasta consola, iar pana in perioada sarabatorilor de iarna, vom continua sa primimi, estimam ca vor fi peste doua mii de comenzi", a declarat pentru Business24 Marian BICA, Division Manager Entertainment in cadrul Altex.

El a precizat ca precomenzile primite de retailer vor fi onorate odata cu lansarea oficial in Romania, si a adaugat ca nu poate estima termenul de livrare pentru precomenzile facute la magazine din afara Romaniei.

PS 4, disponibila pentru precomenzi si la alte magazine

PS 4 mai poate fi precomandata si la eMag, la un pret de 1.799,99 lei. "Data oficiala de lansare a consolei este 29 Noiembrie 2013. In Romania nu este confirmata data lansarii. Data estimativa este in primul trimestru al anului 2014", este postat pe site-ul eMag.

Aceasta consola mai este disponibila pentru precomanda si la un alt magazin, Ventum Games, pretul fiind de 1.799 lei. De remarcat ca cei de la Ventum Games au in oferta, pentru precomanda, si Xbox One, la un pret de 1.999 lei.

Detalii despre PS4

Consola PS4 ofera posibilitatea ca utilizatorul sa reia jocul de unde l-a salvat, prin modul "suspend".

Datorita tehnologiei dezvoltate de Gaikai, vor putea fi incarcate instant portiuni din orice joc de pe PlayStation Store.

Noul controller vine cu un sensor six-axis extrem de sensibil si cu un touch pad

Intreaga arhitectura a Sony PS4, inclusiv unitatea optica, sistemul de racire si sistemul de alimentare au fost proiectate in asa fel incat sa se mentina dimensiunile mici si greutatea redusa a consolei, fara sa afecteze noua forma.

Printre jocurile anuntate pentru PS4 se numara Destiny de la Bungie, Diablo III de la Blizzard Entertainment, Final Fantasy XV de la Square Enix, Assassin's Creed IV Black Flag de la Ubisoft Entertainment si multe altele, urmand sa fie disponibile peste 110 titluri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#PS4 Sony, #lansare romania, #Xbox One, #pret PS4 , #Stiri Hardware