Samsung lanseaza o camera foto cu Wi-Fi, conectabila la mobil

Miercuri, 11 Iulie 2012, ora 13:31
1798 citiri
Samsung lanseaza o camera foto cu Wi-Fi, conectabila la mobil

Samsung Electronics a anuntat lansarea EX2F, un aparat foto dotat cu Wi-Fi, care permite stocarea imaginilor pe un PC sau in Cloud.

Cu ajutorul acestui aparat utilizatorii pot incarca fotografiile direct in contulde Facebook sau Picasa, ori le pot trimite prin e-mail.

EX2F poate fi conectat la un smartphone, fara a fi nevoie de redimensionarea imaginilor sau videoclipurilor. Utilizatorii pot accesa, in acelasi timp, Remote Viewfinder-ul, pentru a folosi smartphone-ul pe post de ecran si sa incadreze cu ajutorul acestuia imagini dintr-o varientate de unghiuri.

Prin intermediul butonului SMART LINK, toate aceste functii pot fi accesate cu o singura atingere, pentru partajare si stocare facile.

Aparatul dispune de posibilitatea controlului manual complet si de un corp usor, fiind ideal pentru posesorii camerelor profesionale aflati in cautarea unui echipament mai usor de purtat sau pentru utilizatorii de compacte care vor sa faca un pas spre o calitate superioara a imaginilor, pastrand insa avantajul usurintei in folosire si al portabilitatii.

EX2F are un obiectiv cu unghi de 24mm si diafragma de F1.4, oferind imagini clare chiar si in conditii de luminozitate scazuta.

O functie inedita a acestui aparat este posibilitatea de capturare a fotografiilor, la 12 megapixeli, chiar in timpul inregistrarii video.

Ecranul aparatului, de 3 inch, poate fi folosit chiar si in conditii de luminozitate scazuta, cu un consum minim al bateriei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#aparat foto Samsung WiFi, #aparat foto conectare telefon, #aparat foto Samsung filmare HD , #Stiri Hardware