Pentru mobilitate completa: Tableta romaneasca 3G, GPS si functie de telefon

Sambata, 26 Ianuarie 2013, ora 10:57
4766 citiri
Pentru mobilitate completa: Tableta romaneasca 3G, GPS si functie de telefon

Allview, producatorul IT&C brasovean, a lansat TX1 Quasar, o tableta care ti se potriveste daca esti o persoana activa si vrei sa fii conectat in permanenta la tehnologie si noutati.

Tableta are un ecran capacitiv multitouch IPS LCD de 8 inci, suficient de mare incat s-o folosesti pentru vizionarea unui film sau pentru a citi o carte. Dispozitivul functioneaza cu sistemul de operare Android Ice Cream Sandwich 4.0.4 si are un procesor Dual Core Cortex-A9 de 1 GHz.

Daca esti mereu pe drumuri vei aprecia greutatea redus a tabletei, de doar 435 de grame, dar si faptul ca este subtire, cu o grosime de 9,9 mm.

Te poti conecta la Internet atat prin 3G-ul incorporat, cat si prin Wi-fi. Functia de GPS permite crearea si urmarirea unui traseu in timp ce, prin intermediul Bluetooth-ului si al functiei de telefon poti forma si primi apeluri.

Producatorul a fost generos si a dotat tableta cu porturi mini-USB, pentru ca tu sa-ti poti conecta alte dispozitive la ea. Are iesire audio si doua camere video, iar memoria interna de 4GB poate fi extinsa cu un card microSD, de pana la 32 de GB.

Tableta vine cu aplicatii cheie preinstalate precum Office Suite Viewer, ES File Explorer si Bitdefender, iar timpul de autonomie este de 5,5 ore pentru o utilizare constanta.

Tableta TX1 Quasar poate fi achizitionata la pretul de 999 lei, atat din magazinul online Allview cat si din retelele partenere.

Allview este o companie brasoveana infiintata in anul 2002, care dezvolta produse electronice printre care telefoane mobile Dual SIM, tablete si notebook-uri.

#tableta Allview TX1 Quasar, #tableta 3G, #tableta Wi FI, #tableta romaneasca, #tablete ieftine , #Stiri Hardware