Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

(P)

One-IT deschide un Birou Operational in Liberty Technology Park Cluj

One-IT deschide un Birou Operational in Liberty Technology Park Cluj


One-IT face un pas spre viitor odata cu deschiderea unui Birou Operational in zona de interes a companiilor din inima tehnologica a Ardealului, Liberty Technology Park din Cluj, unul dintre cele mai prospere parcuri tehnologice din Romania.

Prezenta One-IT in campus aduce numeroase beneficii atat pentru rezidentii Liberty Technology Park din Cluj, cat si pentru companiile locale din Cluj-Napoca, pe directia de proiectare si mentenanta a infrastructurii IT, de licentiere software, dezvoltare cloud privat sau back-up de date.

One-IT vine in intampinarea companiilor clujene si cu noile solutii profesionale dedicate de Back-up date si Videocomunicatii.

One-IT este un furnizor respectat care si-a construit in cei 12 ani de existenta un portofoliu ce are la baza expertiza unor parteneri internationali de calibru precum Microsoft, Bitdefender, Polycom, IBM, Toshiba, Fujitsu, Dell, Asus, HP, Lenovo sau Acer.

Compania One-IT isi doreste ca sa contribuie activ la dezvoltarea in Cluj a unui cluster tehnologic si a unui mediu antreprenorial de avangarda.

Incepand cu data de 15 iunie 2016 Birou Operational One-IT Cluj functioneaza la adresa: Liberty Technology Park Cluj, Str. Garii, Nr. 21, Cladirea A, Parter, Cluj-Napoca, Tel: 0755 111.300.

Detalii despre serviciile noi oferite: www.oneit.ro/b2b

Liberty Technology Park Cluj este un parc tech creat pentru a oferi conditii exceptionale de crestere si dezvoltare companiilor din domeniile IT&C si R&D, intr-un areal inedit din punct de vedere conceptual si arhitectural.

Parcul integreaza peste 20 de companii ITC si este 90% ocupat. Ecosistemul tech cuprinde birouri eco, spatii office, zone destinate organizarii de evenimente, sali de conferinte, o zona de leisure, toate concepute pentru a crea parcul tech ideal.

Scopul acestuia este, la scara mare, de a promova dezvoltarea economica si competivitatea intre orase si regiuni apropiate, prin crearea de noi locuri de munca bazate pe tehnologii contemporane, ridicand in acelasi timp standardele in ceea ce priveste calitatea mediului de munca si a vietii profesionale a angajatilor.

Despre ONE-IT SRL

ONE-IT cu cele 2 sedii din Baia Mare si Cluj-Napoca este furnizor de servicii si produse IT: laptop-uri, PC-uri, servere, printing, retelistica si ofera solutii IT personalizate pentru mediul de afaceri.

Parteneriatele cu liderii internationali din domeniul IT, precum Intel®, Dell®, Toshiba®, IBM®, Xerox®, Microsoft®, Fujitsu®, HP® si altii, a consolidat si a crescut garantia unei oferte complete de produse si servicii, bazate pe cele mai bune competente si tehnologii.


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1628 ori