John Cusa este numit country manager al ASBIS Romania

Joi, 22 Noiembrie 2012, ora 15:44
2248 citiri
John Cusa este numit country manager al ASBIS Romania

ASBIS Enterprises, distribuitor din domeniul IT in zonele emergente din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, l-a numit pe John Cusa in pozitia de country manager al subsidiarei ASBIS Romania.

John Cusa va coordona strategiile de management si de vanzari pentru subsidiara din Romania si va alinia strategiile Asbis la cerintele si tendintele pietei IT din Romania.

John Cusa este unul din cei mai experimentati profesionisti in industria IT&C locala. Numele sau este legat in principal de Tornado Sistems unde a activat din 1994 pana in 2010, ocupand diverse pozitii, de la cea de agent de vanzari pana la cea de director executiv.

Incepand din 2010, in urma vanzarii diviziei de "business solutions" catre RHS Company, se ocupa de integrarea portofoliului de produse si solutii preluate de la Tornado Sistems. Cusa este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Facultatea de Cibernetica Economica si detine o diploma MBA din partea ASEBUSS, obtinuta in anul 2007.

Grupul ASBIS este specializat in distributia de hardware si software pentru computere, solutii mobile, componente si periferice IT si a altor echipamente digitale. Compania are sucursale in 29 de tari, peste 1240 de angajati si o cifra de afaceri de 1,48 miliarde de dolari in 2011.

#John Cusa Asbis Romania, #John Cusa country manager Asbis , #Stiri Hardware