I'm here: Solutia GPS cu ajutorul careia nu vei mai pierde niciodata nimic

Sambata, 19 Ianuarie 2013, ora 00:00
2778 citiri
I'm here: Solutia GPS cu ajutorul careia nu vei mai pierde niciodata nimic

Bagajul pierdut nu mai este un risc pe care trebuie sa ti-l asumi in calatoriile tale. Solutia de care ai nevoie implica doar un telefon mobil si un mic dispozitiv, care transmite date GPS despre locul in care se afla.

Business24 iti recomanda I'm Here GPS Tracker, dispozitivil care "te salveaza" in orice situatie de acest tip. Tot ce trebuie sa faci este sa o pui in bagaj, in masina sau chiar in buzunarul celui mic, daca stii ca are obiceiul sa dispara pe neasteptate.

Sa presupunem ca esti la aeroport si ti s-a pierdut bagajul. In loc sa intri in panica, deschizi telefonul mobil si activezi aplicatia si solutia pe care ti-o recomandam: I'm Here GPS Tracker.

Costa aproximativ 150 de dolari si este foarte usor de folosit. Transmitatorul GPS iti comunica precis locul in care se afla, transmitand datele catre telefonul mobil.

Dispozitivul GPS este extrem de compact, un patrat cu diagonala de 1,5 inci, usor de plasat oriunde, fie ca vorbim de un bagaj sau de buzunarul de la haina celui mic.

I'm Here foloseste un card SIM, pentru a putea accesa reteaua globala mobila GSM si pentru a transmite pozitia.

Solutia poate fi folosita si pentru activitatile sportive sau in situatiile de urgenta. Spre exemplu, te poti confrunta cu o situatie meteo potrivnica pe munte, te-ai ratacit sau ai avut un accident.

Dispozitivul GPS poate fi atasat la incheietura copilului sau i se poate adauga o carcasa speciala, rezistenta la apa.

Mai multe detalii pe pagina producatorului.

Serviciul I'm Here poate fi folosit de 200 de ori gratuit. Mai departe, pentru fiecare cautare, vei fi nevoit sa platesti cinci centi. Dispozitivul poate fi folosit in orice tara din lume, pentru acelasi pret.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#solutie GPS localizare, #aplicatie smartphone localizare, #aplicatie Google Maps, #I m Here aplicatie localizare , #Stiri Hardware