Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

HP Brand Store Bucuresti: Vanzari de 800.000 dolari intr-un an

HP Brand Store Bucuresti: Vanzari de 800.000 dolari intr-un an


HP Brand Store, primul concept store HP deschis in Europa si operat in parteneriat cu Altex, a depasit obiectivele de vanzari stabilite in urma cu un an, cand s-a lansat, au anuntat joi reprezentantii HP.

La finalul primelor 12 luni de activitate, vanzarile din HP Brand Store au depasit valoarea totala de 800.000 dolari.

In acest moment, Altex este cel mai important partener de retail al HP, oferindu-le utilizatorilor cea mai larga gama de produse si solutii ale companiei, gama ce acopera toate segmentele din portofoliu, precum si toate palierele de pret.

In 2009, a fost incheiat un contract comercial direct intre HP Imaging & Printing si Altex.

Altex a inregistrat vanzari de peste 45 de milioane de euro in 2011, iar sectorul IT a reprezentat miza ultimilor ani, inregistrand o rata de crestere de peste 30% fata de anul 2009.

HP a fost liderul pietei locale de PC-uri in al treilea trimestru al anului, cu o cota de piata de peste 18%, potrivit datelor IDC.

HP si-a mentinut in al treilea trimestru pozitia de lider de piata si pe segmentul de imprimante, ajungand la o cota de 60% pe segmentul de imprimante cu cerneala si respectiv de 36% pe segmentul de echipamente de imprimare cu laser.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1566 ori