GPS de vacanta: Descopera vacanta perfecta, in detaliu

Sambata, 21 Iulie 2012, ora 00:00
1957 citiri
GPS de vacanta: Descopera vacanta perfecta, in detaliu

Un GPS poate face diferenta intre o vacanta fara griji si fara amenzi de circulatie si una nereusita.

Cu un ecran generos de 5 inchi si functii de navigatie premium, Mio Spirit 687 are toate atuurile pentru a te ghida in vacanta perfecta.

Echipat cu harta integrala a Europei, modelul Mio Spirit 687 dispune si de ghiduri de calatorie ale marilor orase europene. Astfel, utilizatorul are la indemana lista atractiilor turistice, a locurilor in poate servi masa, dar si informatii despre hoteluri si alte facilitati de cazare.

Pentru a ajunge la destinatie, utilizatorul poate alege una dintre cele patru rute sugerate de dispozitiv: pe cea mai scurta, cea mai rapida, cea mai economica sau cea mai usoara.

Cu modulul SmartRoutes, care foloseste o baza de date cu informatii preluate de la milioane de soferi pentru a optimiza ruta calculata, experienta de condus devine mai agreabila.

Modulul perfectionat LearnMe Pro monitorizeaza si retine stilul de condus, astfel incat GPS-ul Mio Spirit 687 sa ofere rute optimizate in functie de preferintele utilizatorului.

Includerea in functiile echipamentului a serviciilor MioMore permite accesul utilizatorilor la cele mai recente buletine meteo si la cautarea locala Google pentru a furniza in permanenta exact informatiile necesare unei calatorii perfecte.

Mio Spirit 687 dispune de asemenea de functia de asistenta la parcare, care permite afisarea listei parcarilor disponibile pe o raza de 1 km de la destinatie si ghidarea pe banda corecta pentru a inlesni virarea, optiune extrem de folositoare in special in traficul aglomerat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#GPS masina vacanta, #GPS calatorii vacanta, #GPS harta Europei, #GPS Mio vacanta , #Stiri Hardware