Cele mai bune camere video pentru sportivul din tine

Sambata, 04 Februarie 2012, ora 00:00
2503 citiri
Cele mai bune camere video pentru sportivul din tine

Adrenalina momentelor de actiune, fie ca vorbim de o coborare vijelioasa cu schiurile sau de un traseu montan cu bicicleta, nu se poate uita foarte usor. Totusi, merita sa capturezi momentele si pentru asta ai nevoie de cele mai bune dispozitive de pe piata.

Business24 iti propune o selectie de camere video special construite pentru pasiunea ta, din care sigur vei gasi una care ti se potriveste

Oregon ATC9K

Oregon ATC9k este o camera video care a fost premiata, anul trecut, la CES, cel mai mare targ de tehnologie din lume. Inregistreaza la inalta calitate FullHD 1080p, dar si fotografiaza la o rezolutie de 5 MP. In plus, senzorul GPS optional poate masura fortele gravitationale si timpul petrecut in aer in fiecare saritura cu bicicleta sau placa de snowboard.

Designul special face aparatul rezistent la socuri si apa - la o adancime de pana la 20m. Este o camera video care poate inregistra pana la 20m sub apa fara necesitatea instalarii unei carcase speciale.

Aparatul accepta carduri de memorie MicroSD cu capacitate de pana la 32 GB.

Ecranul LCD incorporat si indicatorul laser te ajuta sa indrepti camera exact unde doresti, pentru cele mai bune cadre. De asemenea, ecranul iti permite sa vezi clipurile video inregistrate anterior.

Camera video vine insotita de un cablu USB ce permite atasarea aparatului la un sistem PC sau Mac si un cablu HDMI pentru vizionarea filmelor direct pe televizorul HD din dotare.

ATC9K HD poate fi utilizat impreuna cu un modul GPS optional marca Oregon care iti permite sa inregistrezi ruta, sa verifici viteza de miscare si distanta calatorita.

Apoi, cu ajutorul software-ului special livrat impreuna cu camera video Oregon poti vizualiza alaturi de clipul video si o harta (Google Maps) care iti prezinta toate informatiile mentionate anterior.

Costa 1.099 lei la eMAG.ro, redusa de la 1.459 lei.

GoPro HD HERO2

GoPro HD este cea mai populara camera video pentru actiune din Statele Unite. Camera este destinata atat atletilor si sportivilor profesionisti, cat si amatorilor.

HERO2 permite prin folosirea multiplelor accesorii de prindere incluse sau disponibile separat montarea pe o multitudine de suprafete si filmarea in diverse situatii.

GoPro HD HERO2 are un senzor cu rezolutie de 11 MPx si o lentila de sticla care ofera un unghi larg de cuprindere de 170 grade chiar si in modul Full HD 1080p.

Camera face si fotografii in rafala cu 10 cadre/s si filmare cu 120 fps. Carcasa este rezistenta la socuri, praf si submersibila pana la 60m.

GoPro HD HERO2 costa 1.499 lei si poate fi cumparata de la magazinul F64. Camera poate fi achizionata la preturi diferite, pentru mai multe tipuri de configuratii.

#camere video, #camere video actiune, #camere video sport , #Stiri Hardware