Archos a lansat ce lipsea de pe piata: Tableta care este si consola de gaming

Vineri, 07 Decembrie 2012, ora 10:40
2589 citiri
Archos a lansat ce lipsea de pe piata: Tableta care este si consola de gaming

Archos nu este un nume oarecare pe piata device-urilor portabile, iar compania vrea sa-si consolideze pozitia pe care a castigat-o, nu atat prin tabletele cu Android, cat prin PMP-urile recunoscute pentru fiabilitate si functii complexe.

Archos a lansat Archos GamePad, o tableta cu ecran de 7 inci si cu design asemanator consolelor portabile de jocuri. La o prima vedere, device-ul Archos este ceea ce lipsea de pe piata, iar acum ramane ca doar utilizatorii sa decida cat de bine a reusit compania franceza sa combine cele doua concepte: tableta si consola de gaming.

Gamepad este disponibila deja prin intermediul magazinului online al companiei la un pret de aproximativ 160 de euro. Archos Gamepad ofera un ecran de 7 inci cu o rezolutie de 1024 x 600 pixeli, un procesor dual-core tactat a 1,6 GHz si care este ajutat pe parte grafica de un GPU Mali 400mp quad-core.

Mai exact, tableta-consola are tot ceea ce trebuie pe parte hardware pentru a rula majoritatea jocurilor si aplicatiilor din Google Play, care pot fi instalate in memoria interna de 8GB (ce poate fi extinsa cu un card microSD de pana la 64GB).

Citeste mai multe despre Archos a lansat un dispozitiv 2-in-1, tableta si consola pe Hit.ro.

#Archos tableta consola, #lansare Archos tableta Android , #Stiri Hardware