Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

HP lanseaza solutiile de backup pentru IMM-uri

HP lanseaza solutiile de backup pentru IMM-uri

HP Romania a lansat pe piata o noua solutie de back-up (salvare si recuperare) a datelor on line, care ofera o alternativa la sistemul clasic de salvare a datelor (recover) pe banda, a anuntat, luni, presedintele HP Romania, Radu Enache.

Sistemul HP StorageWorks D2D Backup, solutie de protectie si recuperare a informatiilor, a fost proiectat special pentru intreprinderile mici si mijlocii si automatizeaza procesul de protectie (back-up) pentru unul pana la patru servere, cu un singur dispozitiv securizat si auto-administrat.

"Nu ne propunem o noua tehnologie, ci o convietuire cu tehnologiile vechi existente pe piata",a precizat Necula. Sistemul de stocare propus de HP permite integrarea in mediul IT deja existent al utilizatorului si are configurari simplu de realizat.
Pretul, in functie capacitatea de stocare, poate fi de 1.999 euro, pentru o unitate de 1 Terra Bit (1.000 de Giga) sau de 2.999 euro pentru o unitate de 2 TB, a precizat Daniel Necula, manager de proiect la HP.

Capacitatile de stocare pot merge pana la 70 de TB, acest sistem putand proteja 64 de servere simultan. Oficialii HP au explicat ca Realizarea backup-ului fara interventie umana si restaurarea rapida ofera sistemului HP D2D avantaje evidente comparativ cu backup-ul exclusiv pe banda. Totusi clientii folosesc inca banda pentru a beneficia de o metoda ieftina si sigura de protectie a datelor impotriva riscurilor, inclusiv in cazul dezastrelor la nivelul intregului centru IT, pe care backp-ul pe disc nu o poate oferi.

Sistemul HP D2D face parte din programul HP Simply Business Protection care include o
gama larga de strategii de protectie pentru toate mediile IT.
Sistemul HP D2D Backup este disponibil impreuna cu HP data Protector Express Software.
Compania HP a realizat, in 2006, venituri de peste 25 miliarde dolari, din activitatile sale internationale, a precizat Radu Enache, care a spus ca "pe Romania rezultatele din 2006 sunt bune, iar pe trimestrul unu din 2007 vor fi excelente".

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 951 ori