Samsung a lansat o unitate de disk drive optica wireless

Vineri, 06 Aprilie 2012, ora 10:01
1828 citiri
Samsung a lansat o unitate de disk drive optica wireless

Samsung a lansat SE-208BW, care combina o unitate de disc optica externa cu modulul wireless, cu posibilitatea de redare si scriere pe CD/DVD.

Dispozitivul este echipat cu serviciul Samsung APP, care le permite utilizatorilor de smartphone-uri, tablete si PC-uri sa transfere continutul de pe CD-uri si DVD-uri pe dispozitivele lor smart, pentru a asculta muzica sau pentru a viziona filmele preferate.

SE-208BW serveste ca amplificator pentru semnalul Wi-Fi si contribuie la extinderea conectivitatii in cadrul locuintei.

Pentru dispozitivele TV compatibile cu DLNA, SE-208BW vine echipat cu serviciul Allshare, care le permite utilizatorilor sa vada continutul de pe unitate prin intermediul meniului TV si sa ruleze fisierele multimedia de pe CD-uri si DVD-uri.

Disk drive-ul are un desgin atractiv, fiind incorporat intr-o carcasa subtire, care masoara doar 150mmx25mmx198mm si cantareste 430g.

Pentru utilizatorii care cauta solutii smart de backup, SE-208BW poate fi conectat wireless la un smartphone sau tableta pentru a face backup la fotografii, fisiere video sau contacte pe CD-uri sau DVD-uri fara sa fie nevoie de folosirea PC-ul sau a laptop-ului.

De asemenea, SE-208BW suporta Dynamic DNS, care ofera posibilitatea disk drive-ului sa se comporte ca un server privat.

Unitatea SE-208BW este creata pentru a fi compatibila cu toate sistemele de operare principale, precum Win7 si Mac OS. Disk Drive-ul dispune de tehnologia Buffer Under Run, care previne erorile care pot aparea in urma vitezelor de scriere, care intrec vitezele de transfer de date, oferind in acelasi timp si multitasking pe PC.

Unitatea optica ofera o varietate de viteze pentru diferite tipuri de date media, precum: viteza de citire 24X CD-ROM, 24X CD-RW, 8X DVD si viteza de scriere 8X DVD+/-R, 5X DVD-RAM, 6X DVD+R Dual Layer, 6X DVD-R Dual Layer, 8X DVD+RW, 6X DVD-RW.

Unitatea optica SE-208BW este disponibila pe piata locala incepand cu aprilie 2012.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Samsung disk drive wireless, #lansari Samsung Romania, #Samsung disc optic, #Samsung conectare smartphone , #Periferice