Ia proiectorul cu tine in calatoria de afaceri

Sambata, 12 Mai 2012, ora 00:00
1689 citiri
Ia proiectorul cu tine in calatoria de afaceri

Epson EB-1775W este un proiector perfect pentru situatile in care calatoresti in scop de afaceri. Este mic, dotat cu o multime de functii si cu o calitate buna a imaginii si a luminozitatii.

Prezentarea mobila este acum mai simpla ca niciodata pentru tine, datorita designului sau usor si de dimensiuni mici.

Cantareste doar 1,7 kg si este dotat si cu functie Wi-Fi cu viteza inalta inclusa. Astfel, poti tine prezentarile usor, simplu, fara deranjul creat in cele mai multe cazuri de cabluri.

Odata conectat, prezentarile pot fi controlate si perfectionate printr-o multime de functii EasyMP care includ: afisaj USB 3 in 1 - compatibil cu Mac-uri si PC-uri, conexiune USB plug-and-play pentru unitatea flash si afisaj pe mai multe ecrane, prin care utilizatorii pot conecta maximum patru proiectoare la un singur calculator.

Acest proiector este ideal pentru documente in format Excel, Word si Powerpoint. Publicul va vedea tot ceea ce este afisat pe un computer cu ecran lat, deoarece acest format ofera cu 30% mai multi pixeli decat XGA.

Datorita tehnologiei Epson 3LCD, calitatea imaginii este foarte ridicata, culorile naturale si luminozitatea de 3.000 de lumeni, atat pentru lumina alba, cat si pentru fluxul luminos al culorilor.

Proiectorul este usor de configurat, cu functii ca pornirea rapida si oprirea instantanee.

Fara nicio restrictie in privinta amplasarii, proiectorul poate fi asezat oriunde in camera, iar imaginea va fi reglata automat pentru a se potrivi pe ecran.

Epson EB-1775W costa aproximativ 7.125 de lei, este ultra-portabil, si extra-plat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#proiector afaceri Epson, #proiector mobil Epson, #proiector usor Epson , #Periferice