HP a creat pentru tine multifunctionalul care scaneaza 3D

Sambata, 12 Mai 2012, ora 00:00
2002 citiri
HP a creat pentru tine multifunctionalul care scaneaza 3D

HP a lansat la sfarsitul lunii aprilie LaserJet TopShot Pro M275, primul multifunctional din lume capabil sa scaneze si sa copieze o multitudine de obiecte 3D.

Noul HP TopShot se dovedeste a fi o solutie la fel de eficienta indiferent de domeniul tau de activitate .

Fie ca este vorba despre bijuterii lucrate manual, jucarii, prajituri, obiecte decorative sau componente electronice, tehnologia pantentata HP de procesare a imaginii asigura uniformitatea si acuratetea culorilor pentru fiecare scanare, indiferent de conditiile ambientale de lumina.

In plus, cu ajutorul software-ului incorporat HP Scan, poti elimina fara probleme chiar si fundalul imaginii scanate, pastrand doar reproducerea obiectului in sine. Astfel, poti folosi imediat imaginile scanate, fara sa mai fie nevoie de alte operatiuni complicate de editare foto.

Cum functioneaza

Cu ajutorul unui sistem unic si inovator cu o camera amplasata pe un brat mobil, HP TopShot fotografiaza obiectul tridimensional ales din mai multe unghiuri.

Un total de sase imagini sunt captate per scan sau copie, prin declansarea succesiva a unui set de trei flash-uri de lumina din unghiuri diferite si inca trei de ambient cu niveluri de expunere variate.

Toate acestea sunt combinate automat pentru a produce o imagine de calitate profesionala fara reflexii sau umbre nedorite.

HP TopShot reprezinta cea mai simpla si directa modalitate prin care utilizatorii pot transpune obiecte 3D in imagini digitale clare si realiste, pe care le pot partaja apoi cu usurinta cu alti utilizatori.

Cui se adreseaza

Gandit pentru a usura activitatea IMM-urilor sau a micilor intreprinzatori, noul HP LaserJet TopShot Pro M275 iti permite sa scanezi usor si sa trimiti catre Internet, in timp real, imagini cu produsele dorite.

Poti renunta astfel la sesiunile foto dedicate si pot folosi exclusiv HP TopShot pentru a realiza imagini digitale cu produsele pe care doresti sa le promovezi. Poti, astfel, sa creezi, cu minimum de efort si costuri, diferite materiale promotionale de calitate profesionala.

Aplicatii online

HP LaserJet TopShot Pro M275 iti permite, de asemenea, accesul la o gama larga de aplicatii online cu ajutorul carora poti posta, trimite sau imprima documente si imagini direct de pe internet, fara a avea nevoie de un PC.

In plus, noul multifunctional HP incorporeaza tehnologia HP ePrint si iti permite sa imprimi din miscare, de oriunde si orice moment, folosind orice dispozitiv mobil conectat la Internet cu ajutorul caruia trimite un simplu email catre adresa specifica a echipamentului.

HP LaserJet TopShot Pro M275 include, de altfel, si solutia de imprimare AirPrint, ce permite imprimarea wireless direct de pe orice iPad, iPhone si iPod touch.

In acelasi timp, poti folosi HP LaserJet TopShot Pro M275 pentru scanarea rapida si fara probleme a unui numar mare de documente, carti, ziare sau fotografii. Cu ajutorul aplicatiilor web integrate, imaginile pot fi trimise direct catre contul de Google Docs al utilizatorului de unde pot fi apoi imprimate sau trimise mai departe, totul fara a deschide un calculator.

Scanare simultana

O alta caracteristica menita sa ajute companiile mici este functia ce permite scanarea simultana a mai multor carti de vizita si includerea automata a informatiilor de pe ele in bazele de date ale companiei.

Practic, toate informatiile de contact cuprinse intr-o carte de vizita sunt salvate automat de HP TopShot in campurile potrivite dintr-o baza de date interna, eliminand astfel complet transferul manual de date.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#multifunctional HP scanare 3D, #imprimanta multifunctional HP, #imprimanta wireless HP , #Periferice