BenQ lanseaza proiectorul care permite conversia imaginilor 2D in 3D

Miercuri, 14 Martie 2012, ora 19:58
1830 citiri
BenQ lanseaza proiectorul care permite conversia imaginilor 2D in 3D

BenQ, producator global de dispozitive in domeniul imaginii digitale, lanseaza in Romania proiectorul W703D, destinat zonei de home entertainment, fiind primul proiector 3D HD care permite conversia in timp real a imaginilor 2D in imagini 3D.

Convertorul 3D incorporat permite transformarea oricarui continut 2D in imagini 3D, tehnologie prin care utilizatorii au acces la o gama larga de divertisment 3D. Mai mult, optiunea de ajustare a efectelor 3D permite o personalizare si mai mare a imaginii. Ochelarii 3D nu necesita un emitator suplimentar, sincronizandu-se direct cu imaginile proiectate.

Imaginile HighDefinition sunt proiectate la o calitate ridicata chiar si in incaperi intens luminate, datorita contrastului nativ de 10.000:1, a luminozitatii de 2200 ANSI Lumeni si a compatibilitatii HDTV de 480i-1080p.

"BenQ W703D este ideal pentru toti cei care pana acum isi doreau acasa, pe un intreg perete, distractie 3D, dar nu aveau continut 3D. De acum pot sa beneficieze de acesta prin conversia 2D-3D. In plus, pretul proiectorului este unul accesibil", a declarat Dragos Salamac Team Leader BenQ Romania.

BenQ W703D are capacitatea de a proiecta imagini cu o diagonala de pana la 7,6 metri, fiind adecvat pentru audiente de pana la 10-20 persoane. Este echipat cu un difuzor incorporat cu o putere de 10W, care asigura un sunet de calitate si permite redarea filmelor preferate sau a celor mai noi jocuri fara a mai avea nevoie de alte difuzoare externe.

Proiectorul vine cu o telecomanda cu tastatura iluminata, usor de controlat chiar si pe intuneric. Durata de viata a lampii este de 6.000 de ore in mod eco, ceea ce se traduce printr-o functionare intensa a proiectorului pe o perioada de 5-6 ani, sau o utilizare in weekend de 9-10 ani.

Noul proiector BenQ W703D este disponibil pe piata din Romania prin partenerii oficiali BenQ din Romania - Darer, IT Direct, Scop, RHS, la un pret estimativ de 2.800 lei.

#BenQ proiectoare 3D, #lansare proiector 3D , #Periferice