Un nou monitor performant de 24 de inchi este disponibil in Romania. Vezi aici pretul

Miercuri, 13 Noiembrie 2013, ora 15:08
1838 citiri
Un nou monitor performant de 24 de inchi este disponibil in Romania. Vezi aici pretul
AOC e2451Fh are diagonala de 61 de centimetri

Un nou monitor performant Full HD, produs de AOC, care integreaza in ecranul sau cea mai recenta tehnologie de iluminare LED care permite un timp de raspuns al pixelilor de doar doua milisecunde, este disponibil in Romania.

Monitorul AOC e2451Fh are diagonala de 61 de centimetri (24 inchi) are integrat un panou TN de ultima generatie, ce ofera o luminozitate de 250 cd/m2 si contrast nativ de 1000:1, pa langa timpul de raspuns redus.

Specificatii tehnice

Modelul primeste semnal video analogic prin intermediul unui port VGA si semnal digital prin porturile DVI-D sau HDMI. De asemenea, output-ul de 3,5 mm poate fi folosit pentru a conecta o sursa audio externa, precum sisteme surround.

Modelul are mai multe functii incluse

In acelasi timp, modelul dispune de o serie de solutii software foarte practice. In timp ce "e-Saver" si "Eco Mode" contribuie la reducerea consumului de energie, i-Menu permite ajustarea facila a setarilor monitorului cu ajutorul mouse-ului, in completarea tastelor tactile de pe rama. "Screen+" este un program care imparte ecranul cu format 16:9 in 4 zone diferite, accesibile prin intermediul unor shortcut-uri.

AOC e2451Fh raspunde celor mai exigente standarde de sustenabilitate, precum EPEAT Silver, TCO 6.0 sau Energy Star 6.0, in mare parte datorita panourilor LED de ultima generatie, cu un consum de energie de numai 25 W.

Monitorul are conexiuni analogice si digitale

AOC e2451Fh va fi disponibil din noiembrie 2013, la un pret recomandat de 799 RON.

#monitor AOC, #monitor LED, #pret monitor , #Monitoare