Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Flamingo pregateste o noua oferta de produse

Flamingo pregateste o noua oferta de produse
Flamingo pregateste pentru perioada urmatoare o noua oferta de produse prin intermediul retelei de magazine Flanco, Flamingo si Flanco World, incluzand aparatul de fotografiat Canon DSLR EOS 350 D si note-book-ul Sony Vaio VGN FZ11M.

Canon DSLR EOS 350 D are un obiect de 18-55 mm si sensor de luminozitate CMOS si 8 megapixeli, cuo viteza de raspuns de 3 frame-uri pe secunda si un processor de imagine DIGIC II.

Notebook-ul Sony Vaio VGN FZ11Mdispune de o functionalitate multipla:websurfing, filme, jocuri. De asemenea are performante mobile rapide cu cel mai recent procesor Intel Core™ 2 Duo T7100, placa grafica NVIDIA de top, hard disc de 120 GB si o memorie de 2 GB DDR2.

VGN-FZ11M este dotat cu un driver HDMI 1.2 cu suport HDCP, astfel incat printr-un singur cablu de legatura cu un televizor cu sistem High Definition, sau cu orice alt echipament HD (monitoare LCD) se poate viziona orice film.notebook_Sony_Vaio_FZ_Premium_altul.JPG

<b>Bloombiz</b>

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.
Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 910 ori