Sony a lansat in Romania noua linie Vaio: Cum vrea sa cucereasca piata

Luni, 22 Octombrie 2012, ora 15:26
2189 citiri
Sony a lansat in Romania noua linie Vaio: Cum vrea sa cucereasca piata

Sony a lansat, luni, in Romania, noua gama de laptopuri Vaio si mizeaza pe noul ultrabook hidbrid Vaio Duo 11, care se transforma in tableta si functioneaza cu Windows 8.

"Modelele erou" ale noii game, asa cum le-au numit reprezentantii companiei, sunt Vaio Duo si Vaio T13, cu ecran tactil, performante asemanatoare cu cele ale PC-urilor de top si ecrane de tip touchscreen.

Vaio Duo 11 a fost creat special pentru utilizatorii sistemului de operare Windows 8, care va fi lansat oficial in data de 26 octombrie.

Noul sistem de operare Windows 8 socheaza deja lumea

Utilizatorul poate sa scrie de mana direct pe ecranul tactil al Vaio Duo 11, care recunoaste pana la 255 de nivele de presiune. Functia de recunoastere a scrisului permite adaugarea textului dorit fara utilizarea tastaturii. Dispozitivul recunoaste folosirea stylusului digital, ignorand folosirea palmei pe ecran.

Sony Vaio Duo 11 se adreseaza utilizatorilor care calatoresc si vor sa foloseasca o tableta sau un ultrabook usor pentru a naviga pe Internet, pentru a asculta muzica sau pentru a viziona filme.

Oficialii companiei au spus insa ca laptopul/tableta se adreseaza si utilizatorilor de business, care au la dispozitie posibilitatea de a conecta dispozitivul la diverse porturi si interfete, precum Bluetooth SmartReady, USB 3.0, HDMI, Ethernet si port VGA, pentru conexiunea la un monitor, televizor sau proiector.

Vaio Duo 11 este dotat si cu tehnologia NFC, prin intermediul caruia poate fi conectat wireless cu un alt dispozitiv.

Noul model lansat de Sony are procesor Intel Core i5, memorie 4GB DDR si spatiu de stocare de 128 GB. Ecranul are o diagonala de 29,4 cm, full HD, cu aspect 16:9. Greutatea Sony Vaio Duo 11, cu tot cu baterie, este de 1,3 kg.

Noua gama de laptopuri Vaio va fi disponibila in Romania incepand cu data de 26 octombrie.

#Sony Vaio Duo 11, #laptop Sony Vaio, #lansare Sony Vaio 2012, #Sony Vaio Windows 8 , #Laptopuri