Laptopul e prea greu? HP a lansat primul ultrabook de business

Sambata, 17 Martie 2012, ora 00:00
2461 citiri
Laptopul e prea greu? HP a lansat primul ultrabook de business

HP a lansat in Romania HP Folio13, primul ultrabook de business, cu cea mai mare autonomie a bateriei din categorie.

HP aduce in Romania modelul HP Folio13, primul ultrabook din portofoliul companiei si, totodata, primul ultrabook de business. Subtire si usor, noul ultrabook functioneaza neintrerupt pana la 9 ore, dovedind astfel cea mai mare autonomie a bateriei de pe piata mondiala de ultrabook-uri.

Ultrabook-ul dispune si de un numar mare de porturi, inclusiv un port dedicat pentru Ethernet, ceea ce inseamna ca utilizatorii nu mai au nevoie de alte accesorii externe pentru a le sustine activitatea.

"Aceasta categorie de produse deschide noi posibilitati de lucru sau divertisment si va reprezenta, cu siguranta, o alegere interesanta atat pentru companiile care vor sa le ofere angajatilor mai multa libertate de miscare si de organizare a modului in care lucreaza, cat si pentru utilizatorii individuali care vor sa se miste in voie", a spus Tiberiu Dobre, HP PSG Romania Country Manager.

"Ultrabook-urile au potentialul sa redeschida apetitul utilizatorilor pentru PC-urile de marimi mici, iar cifrele IDC arata ca 95 de milioane de ultrabook-uri vor fi livrate anual la nivel mondial pana in 2015."

Cu o grosime de nici 18 mm si un display Brightview HD(2) cu diagonala de 13,3 inci, HP Folio13 cantareste 1,5 kg.

Sutinut de cele mai noi modele de procesoare Intel® Core,HP Folio13 integreaza, de asemenea, Intel Rapid Start Technology, o solutie care imbunatateste viteza de initiere a sistemelor interne, ajutand astfel utilizatorii sa economiseasca timp.

Pentru acei utilizatori care trebuie sa lucreze in conditii cu iluminare slaba, HP Folio13 e prevazut si cu o tastatura retroiluminata. O gama variata de porturi, inclusiv pentru conexiuni RJ-45 si USB 3.0, le ofera utilizatorilor flexibilitatea de a se conecta usor la informatia de care au nevoie.

HP Folio13 incorporeaza un hard-disk SSD de 128 GB ce asigura timpi scurti de raspuns si un plus de fiabilitate.

Unul dintre modelele HP Folio13 disponibile pe piata include si un chip TPM Embedded Security, care protejeaza datele din e-mail-uri, precum si informatia stocata pe hard-disk.

Una dintre cele mai interesante caracteristici ale noului model HP este tehnologia HP CoolSense, o tehnologie ce utilizeaza elemente de hardware si software inteligent pentru a face posibila o racire mai buna a ultrabook-ului.

Folio13 include si HP ImagePad, iar gama de caracteristici avansate ale echipamentului este completata de HP TrueVision HD Webcam, pentru imagini HD mai clare si mai luminoase, si de sistemul de sunet Dolby Advanced Audio.

HP Folio13 poate fi configurat sa sustina diferite sisteme de operare Microsoft Windows, inclusiv Windows 7 Professional. O garantie de trei ani de zile este disponibila pentru toti utilizatorii care aleg optiunea HP Care Pack.

HP Folio13 este disponibil la distribuitorii autorizati HP din tara si pe www.hpbrandstore.ro la pretul de 4.999 lei.

HP, cea mai mare companie de tehnologie din lume, ofera solutii de echipamente de imprimare, computere personale, software, servicii si infrastructura IT.

#HP Folio ultrabook, #ultrabook HP business, #pret ultrabook HP , #Laptopuri