Laptop de asortat la cravata de CEO: Sony Vaio S

Sambata, 31 Martie 2012, ora 00:00
2495 citiri
Laptop de asortat la cravata de CEO: Sony Vaio S

Laptopul Vaio VPCSB2L este inca o dovada ca gama Sony Vayo S se dedica in totalitate consumatorilor de business. Notebook-ul are un design perfect plat, elegant, de mici dimensiuni, usor si extrem de performant.

Carcasa notebook-ului Sony Vaio VPCSB2L este construita dintr-un aliaj de magneziu cu un suport ergonomic din aluminiu pentru palma. Si daca tot vorbim de palma, grosimea laptopului nu este mai mare de 2,4 cm, iar greutatea lui este de 1,75 kg, ideala pentru a lua acest aparat oriunde, mai ales in calatorii.

Daca iei Sony Vaio VPCSB2L in vacanta, in muntii Retezat, spre exemplu, unde la anumite cabane nu exista curent electric decat seara, cand se porneste generatorul, poti sa stai linistit, pentru ca acest laptop are un nou concept de baterie, care permie prelungirea autonomiei pentru o activitate prelungita.

Bateria interna lithiu-polymer asigura suficienta enrgie pentru o activitate de pana la opt ore, in modul Stamina. Poti prelugi viata bateriei daca elimini anumite functii, care nu-ti trebuie, cum ar fi, spre exemplu, conexiunea wireless (daca te afli in Retezat).

Bateria externa poate fi atasata la PC, fara sa fie nevoie de inchiderea sistemului sau deconectarea bateriei interne, ajungand astfel la o autonomie de pana la 14 ore.

Ecranul Vaio Display Plus de 13,3 inch (33,7 cm) ofera o luminozitate excelenta, contrast sporti si claritate. Documentele (sau filmele) pot fi vizualizate in orice conditii de iluminare. Ecranul are o rezolutie de 1366x768.

Aparatul este extrem de silentios, aproape ca nici nu se aude. Tastele sunt extrem de aerisite, usor de apasat si raspund la comenzi instantaneu. In plus, tastatura etse iluminata, ceea ce permite un mod de lucru confortabil, indiferent de conditiile de lumina. A

sta conteaza mai putin pentru cei care scriu dupa metoda oarba, dar functia de iluminare este de efect, in orice caz. Senzorul de lumina ambianta reduce iluminarea ecranului si porneste iluminarea tastaturii asigurand confortul si cresterea autonomiei cand lumina din jur este insuficienta.

Sistemul de operare Windows 7 porneste in cateva secunde. Utilizatorul poate lasa sistemul hibrid grafic sa selecteze in mod inteligent cel mai potrivit mod de grafica pentru sarcina curenta.

Specificatii tehnice

- procesor Intel Core i3, la 2.100 MHz;

- tehnologie ecran: LCD

- rezolutie: 1366x768

- tip memorie: DD3

- capacitate memorie 4GB, poate fi extinsa pana la 8GB

- hardisk: 500 GB, suficient mai ales in conditiile in care laptopul este folosit in scopuri de business

- memorie Video: 512 MB

- are DVD writter, pentru scrierea CD-urilor si a DVD-urilor;

- are cititor de carduri

- are difuzoare stereo, iar sunetul este mai mult decat decent

- are si o camera web, de 0,3 MP

- are urmatoarele porturi: VGA, RJ-45, USB 2.0, USB 3.0, iesire audio, HDMI

- poate fi conectat la Internet prin retea sau wireless. Are si Bluetooth

#Sony Vaio S laptop, #Sony Vaio laptop business, #laptop Sony , #Laptopuri