Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Dell vrea sa se lanseze pe piata tabletelor in 2012

Dell vrea sa se lanseze pe piata tabletelor in 2012


Dell intentioneaza sa lanseze prima sa tableta la sfarsitul anului 2012, marcandu-si astfel intrarea intr-o zona a pietei unde deja se bat multe companii mari.

Steve Felice, director financiar la Dell a declarat ca pana in prezent Dell a observat evolutia pietei de tablete si smartphone-uri, dar compania nu si-a dorit sa se lanseze in acest segment nou inainte de a fi inteles bine piata, scrie Reuters.

In timp ce concurentii de la HP si Research In Motion au lansat o gama larga de gadget-uri si au incercat sa depaseasca Apple, Dell s-a tinut deoparte, insa a avut motivele sale, a declarat Felice.

"Am asteptat sa ne vina timpul. Esecul tuturor celor care au incercat sa introduca o tableta care sa concureze serios cu Apple, le-a sugerat celor de la Dell sa fie prudenti", a precizat Felice intr-un interviu.

"Vom intra pe piata tabletelor intr-un mod grandios spre sfarsitul anului 2012", a precizat acesta mentionand ca oamenii sunt axati pe hardware atunci cand vorbesc despre computere si pe software cand e vorba de tablete si smartphoneuri, iar Dell a analizat bine aceste aspecte.

In ceea ce priveste sistemul de operare pe care l-ar putea adopta Dell, Felice a fost retinut, spunand doar ca atat Windows 8 cat si Android, sunt optiuni viabile.

Dell isi doreste sa intre pe piata de tablete, in conditiile in care populariatea iPad si a altor gadgeturi precum Samsung Galaxy au afectat vanzarile de PC-uri.

"Cand vom introduce tabletele Dell pe piata, le vom face compatibile cu clientii nostri, caci vom aborda un segment caruia Apple nu i s-a adresat", a mai spus Felice.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1559 ori