Avantajele unui display nou Lenovo: descopera ce solutii avem pentru acest an

Marti, 28 Februarie 2017, ora 14:55
1759 citiri
Avantajele unui display nou Lenovo: descopera ce solutii avem pentru acest an

Cu totii suntem convinsi de utilitatea si necesitatea folosirii unui laptop in zilele noastre. De fapt, acesta este un gadget care ofera cea mai complexa forma de mobilitate, flexibilitate intr-un timp relativ scurt.

Prin urmare, marile firme producatoare de laptop-uri si componente, precum display-urile au importanta misiune de a revolutiona lumea tehnologiei informatiei si de a scoate pe piata o serie de modele senzationale.

Ce ne aduce anul 2017 in materie de display-uri Lenovo?

Inca de la sfarsitul anului trecut, modelele noilor display-uri Lenovo si-au propus sa fie mai glossy, cu un grad sporit de luminozitate si un sistem touchscreen performant.

De exemplu, sa luam in calcul display-ul IMB Lenovo G50-70. Cu o rezolute de 1366X768 si o diagonala de 15.6 inchi, acesta se bazeaza pe un backlight Led Slim, extrem de tactil si prietenos cu utilizatorul, un format WXGA HD, pentru a reda cele mai spectaculoase imagini si a surprinde din plin, realitatea virtuala.

Un asemenea monitor este pretabil atat amatorilor de gaming, pasionatilor de folografie, dar si utilizatorilor care navigheaza zilnic prin cele mai solicitante aplicatii.

Beneficii dar si o serie de elemente mai putin placute

In privinta noilor tipuri de display-uri Lenovo, si nu numai, specialistii ne atrac atentia ca formatul HD si ultra HD al acestora prezinta o serie de avantaje si dezavantaje.

In primul rand, in cazul unui dispozitiv mai mare, se va constata un consum sporit de energie. Implicit utilizatorul va avea nevoie de o baterie mai mare si niste componente care sa consume tot mai putina energie. Probabil ca de aceea producatorii de componente, precum Lenovo, au inceput sa ofere placi video, procesoare care sa consume tot mai putini WATI.

Pe langa acest aspect, cu cat avem afisati mai multi pixeli pe display-ul laptopului, cu atat avem nevoie de o mai buna placa video si de o cantitate mai mare de memorie VRAM.

In trecut era suficient sa ai 2 GB VRAM pentru placa video. In cazul in care te decizi sa iei un laptop cu display ultraHD (un must have in 2017) este obligatoriu sa iei o placa video care sa aiba 4 GB VRAM!

Inca infrastructura nu este pregatita, inca nu avem foarte multe detalii referitoare la jocurile care vor avea rezolutii 3840 x 2160 de pixeli.

Un brand de succes

De-a lungul anilor, Lenovo si-a consacrat intreaga activitate productiei de PC-rui, laptop-uri si diferitelor tipuri de echipamente mobile. De-a lungul timpului, diversele modele futuriste de laptop-uri si notebook-uri au atras in permanenta atentia publicului interesat.

Astfel, compania chineza care a incheiat primul semestru al anului trecut cu un profit in crestere cu 173 de milioane de dolari rezultati in urma vanzarii unor active ale diviziei mobile a lansat, la sfarsitul anului trecut asa-numitul laptop al viitorului.

Lenovo Yoga Book este pariul celui mare concern asiatic ce activeaza pe piata calculatoarelor personale. Laptop-ul aduce utilizatorului o serie de multiple imbunatatiri in privinta portabilitatii si flexibilitatii.

Experientele utilizatorilor cu noile dispozitive i-au convins de progresele tehnologice inregistrate si de aplicabilitatea acestora unei lumi aflata in continua miscare.

Pe scurt, experientele utilizatorilor care recurg la inlocuirea unui display Lenovo sunt, cu siguranta, cel mai bun indicator care sa conduca la inbunatatirea produselor si accesoriilor oferite de catre companie.

#laptop lenovo, #display Lenovo , #Laptopuri