10 beneficii surprinzatoare ale unui dispozitiv 2 in 1

Marti, 11 Mai 2021, ora 13:34
634 citiri
10 beneficii surprinzatoare ale unui dispozitiv 2 in 1
laptop FOTO: unsplash.com

Cu dispozitivele 2 in 1, combinati portabilitatea unei tablete si productivitatea unui laptop puternic. Iata cateva alte motive pentru care 2 din 1 sunt cel mai bun pariu.

1. Sunt usoare ca o pana si rigide ca o tabla

Umerii si spatele va vor multumi, pentru ca au disparut zilele in care trebuie sa va carati in jur un laptopul mare si voluminos. Datorita procesorului, noile dispozitive 2 in 1 sunt mai usoare si mai subtiri ca niciodata. Laptopurile 2 in 1 sunt prin natura lor mai usor de transportat si de deplasat, iar majoritatea sunt pana la jumatate din greutatea altor laptopuri comparabile. In plus, sunt robuste. Vor rezista la uzura grea, fara a necesita prea mult efort!

2. Puteti face totul

Laptopurile pot fi portabile, dar dispozitivele 2 din 1 permit un nivel de mobilitate inegalabil, combinat cu functionalitate, permitand utilizatorilor sa-si comprima numeroasele dispozitive intr-unul singur. Tastati restul unei note de lucru, asezati-va si cititi o carte electronica, porniti din locul unde ati ramas intr-un joc distractiv sau transmiteti un film pe un singur dispozitiv, fara a fi nevoie sa schimbati lucrurile.

3. Va puteti lua munca cu dvs.

Cu dispozitivele 2 in 1, nu mai trebuie sa va simtiti ancorat la birou pentru a face treaba. Datorita performantelor premium si puterii serioase de procesare, puteti finaliza o prezentare sau puteti trimite e-mailuri importante din mers, dupa ce ati iesit din usa, pentru a va mentine volumul de munca in miscare si a creste productivitatea.

4. Ele au putere

V-ati saturat sa va incarcati in permanenta dispozitivele? Cu un 2 in 1, beneficiati de o durata mai mare de viata a bateriei, pe langa functionalitatea sa de neegalat. A fi deconectat este in sfarsit un lucru bun!

5. Va ofera mai mult timp liber

Ati crede ca mentalitatea all-in-one ar incetini lucrurile, dar dispozitivele de acest fel au o forta exceptionala atunci cand cautati sa efectuati mai multe sarcini dintr-o clipa. Cu viteze care depasesc cu mult majoritatea celorlalte tablete si laptopuri, dispozitivele 2 in 1 va permit sa treceti la urmatorul lucru, oferindu-va mai mult timp pentru a face mai mult (sau relaxati-va, aceasta este alegerea dvs.).

6. Editati ca un profesionist

Ati crede, de asemenea, ca a face un 2 in 1 mai rapid si mai functional ar sacrifica rezolutia HD uimitoare gasita pe alte dispozitive, dar nu este cazul. De exemplu, un laptop Acer Aspire 2 in 1 este capabil de o claritate de neegalat, indiferent daca jucati jocuri, vizionati videoclipuri sau le inregistrati. Puteti chiar sa va editati videoclipurile si fotografiile cu aceeasi claritate de inalta definitie.

7. Sunetul lor este uimitor

Micro-arhitectura speciala 2 in 1 permite redarea audio minunata, precum si capacitatea adaugata de interactiune vocala. Puteti asculta 2 in 1 si 2 in 1 va poate asculta, ceea ce va este util daca doriti sa redati selectii din biblioteca dvs. media sau pur si simplu sa faceti ceva la fel de simplu ca sa porniti si sa opriti dispozitivul. Cine a spus: "Viitorul este acum", nu era departe.

8. Va vor economisi bani

Tehnologia de varf vine, de obicei, la un pret, iar saltul pe noua tehnologie pune de obicei presiune pe contul dvs. bancar. Dar dispozitivele 2 in 1 precum laptopurile Acer va permit sa pastrati putin din banii dvs., oferindu-va in schimb mult mai mult. Avantajul este ca 2 in 1 sunt, in general, mai ieftine decat tabletele si laptopurile si cumpararea unuia cu banii castigati cu greu costa mai putin decat cumpararea ambelor alte dispozitive - deci este un castig.

9. Jocurile sunt din nou minunate

V-ati saturat sa va strangeti ochii pe ecranul minuscul al smartphone-ului dvs. in timp ce incercati sa jucati jocurile dvs. mobile preferate? Nu va temeti, dispozitivele 2 in 1 dovedesc ca sunt perfecte atunci cand doriti sa mariti dimensiunea ecranului pentru a se potrivi nevoilor dvs. de jocuri din mers. Potriviti-o cu grafica mentionata mai sus si va veti pierde in jocuri ore intregi.

10. Va puteti lua distractia cu dvs.

Odata ce munca s-a terminat, veti putea sa schimbati viteza si sa va concentrati asupra realizarii altor lucruri. Trebuie sa cautati o reteta in timp ce pregatiti o cina delicioasa? Faceti ca 2 in 1 sa fie alaturi de dvs. pentru a fi bucatarul dvs. digital digital. Ce ziceti de gandirea la planuri pentru remodelarea camerei de zi? Folositi programe pe 2 in 1 pentru a va imagina posibilitatile. Va ganditi ce sa faceti in vacanta? Folositi un 2 in 1 pentru a fi ghidul dvs. digital in destinatia viselor voastre. Versatilitatea lor este greu de invins!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce vor oferi noile procesoare AMD Ryzen 9000
Ce vor oferi noile procesoare AMD Ryzen 9000
Procesoarele AMD Ryzen 9000 "Granite Ridge" Zen 5, așteptate să fie lansate la Computex 2024, promit o revoluție în performanța desktopurilor, potrivit ultimelor rapoarte. Unul dintre cele...
#laptop, #laptopuri, #laptop 2 in 1 , #Laptopuri