Sistemul tau audio, o piesa de arta contemporana

Sambata, 22 Septembrie 2012, ora 00:00
1924 citiri
Sistemul tau audio, o piesa de arta contemporana

Sistemul audio poate fi, pe langa un element care iti incanta auzul, si un element de decor iesit din comun. Business24 iti recomanda o bijuterie realizata de casa Lalique in colaborare cu un specialist in muzica electronica, un gadget impresionant in editie limitata de doar 999 de exemplare.

Acum serile pe care le petreci relaxandu-te pe muzica preferata trec la un alt nivel, unul care emana lux si arta deopotriva, in toata incaperea.

Cristalul Lalique ce decoreaza sistemul audio dezvaluie stropi de apa stralucitoare ce izvorasc din intriganta Masque de Femme, motiv devenit reper al prestigioasei case franceze.

Masca in stil Art Deco dezvaluie chipul unei femei misterioase, cu trasaturi subtile, ce este inconjurata de fauna marina. Precum o amprenta, chipul ei pare redat perfect in cristal. Pentru a realiza aceasta piesa, 13 maestri ai cristalului sufla, taie si slefuiesc manual acest material nobil intr-un motiv emblematic pentru casa Lalique.

Maestrii artizani ai casei franceze au reusit sa innobileze si sa ilumineze sistemul ce poarta numele AeroSystem One by Lalique, ridicandu-l la rangul unei adevarate piese de arta contemporana.

Tehnologia din spatele AeroSystem One by Lalique

Sistemul audio cantareste 14,36 kilograme, fiind realizat din otel inoxidabil si sticla armata.

Acesta este este prevazut cu buton multifunctional pentru modul silentios si reglaj al volumului, avand conexiuni de 30-pin pentru iPod, iPod Touch , iPhone, intrare AUX pentru mini-jack 3.5 m + USB cu decodor WMA & MP3.

Dispune, de asemenea, de telecomanda cu functii iPod si iPhone.

Cum s-a nascut AeroSystem One by Lalique

CEO-ul casei Lalique, Silvio Denz si Jean Michel Jarre, numit "geniul muzicii electronice" sunt cei care au creat AeroSystem One by Lalique.

Pe de-o parte, artistul Jean Michel Jarre creeaza AeroSystem One pentru Jarre Technologies, materializarea unei experiente unice recunoscuta pentru o calitate a sunetului cu adevarat imbatabila. Pe de alta parte, Lalique cultiva traditia sa in inovatie prin cautarea permanenta a unor noi forme de expresie, in noi universuri.

Sistemul audio poate fi achizitionat acum din magazinul My House, din Bucuresti, iar pretul este disponibil la cerere.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sistem audio arta, #sistem audio Lalique, #AeroSystem One by Lalique , #Hardware Audio