Tii la design-ul camerei foto? Samsung are doua modele premiate

Miercuri, 04 Aprilie 2012, ora 11:31
1709 citiri
Tii la design-ul camerei foto? Samsung are doua modele premiate

Samsung Electronics a primit premii iF pentru design-ul camerelor foto MultiView MV800 si NX200. Au fost luate in considerare aspecte precum calitatea imaginii, functionalitatea si forma.

Premiile iF - eveniment lansat in 1953 si jurizat de personalitati cu renume international in domeniile de design, business, industrie si educatie - sunt considerate a fi unul dintre cele mai importante evenimente independente de premiere a design-ului inovator de produs.

Juriul a apreciat in special MV800 pentru design-ul subtire si compact si calitatea superioara a imaginii oferite de display-ul unic rabatabil la un unghi de 180 de grade, precum si de interfata intuitiva de utilizator Smart Touch 3.0".

De asemenea, NX200 s-a diferentiat prin functionalitatea superioara, cu un display AMOLED 3.0" si tehnologia "smart panel", precum si prin aspectul sofisticat.

Ambele modele, lansate in 2011, au primit o serie de premii prestigioase din partea unor importante publicatii globale specializate. Printre acestea se numara Golden Peacock Innovative Product Award din India si 2011 Best Innovative Product din partea Les Images d'or Magazine din Franta pentru MV800.

NX200 a primit titlurile Consumer Compact System Camera of the Year din partea British Amateur Photographer Magazine si Mirrorless Camera of the Year din partea ePhotozine Magazine, in timp ce publicatia What Digital Camera Magazine a premiat Samsung cu primul trofeu de aur pentru tehnologia obiectivelor Macro de 60mm.

Samsung Electronics are 222.000 de angajati in 205 de birouri din 71 de tari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#camere foto Samsung, #design camere foto, #oferta aparate foto Samsung , #Electronice