iPad 2 se defecteaza mai repede decat iPad clasic. Vezi de ce

Miercuri, 14 Martie 2012, ora 09:01
1996 citiri
iPad 2 se defecteaza mai repede decat iPad clasic. Vezi de ce

Planuiesti sa-ti cumperi noul iPad care se lanseaza vineri sau te gandesti sa achizitionezi un iPad 2 pentru ca este mai ieftin acum? In cazul in care alegi varianta mai putin costisitoare, trebuie sa stii ca iPad 2 este o tableta care se strica mai usor.

Fata de iPad-ul original, iPad 2 are de 3,5 ori mai multe sanse sa se defecteze in urma unor accidente, potrivit unui sondaj SquareTrade, un asigurator independent, de produse electronice, relateaza Mashable.com.

Asadar, din cei 50 de mii de posesori ai unui iPad, chestionati in cadrul sondajului, 9,8% din cei care detineau iPad 2 au spus ca l-au deteriorat din primul an, fata de 2,8% din posesorii de iPad clasic.

De ce o crestere atat de mare? SquareTrade nu ofera concluzii, insa iPad 2 are cateva slabiciuni care ar putea sa explice rezultatele:

1. Designul: pe langa faptul ca este mai subtire, ecranul este mai expus. Daca la iPad clasic, rama de aluminiu proteja sticla, marginile rotunjite ale iPad 2 are mai multe sanse sa se deterioreze daca este lovit.

2. Smart Cover: Sondajul arata ca husa de protectie Smart Cover, disponibila pentru iPad 2, "ar putea creste rata de deteriorare", in loc sa o previna, deoarece este atasata magnetic. In cazul in care iti scapa iPadul si incerci sa il prinzi, risti sa ramai cu husa in mana.

Potrivit sondajului, 72% din tabletele iPad 2 aveau husa de protectie cand au fost deteriorate, iar 33% aveau Smart Cover.

54% din iPad-urile deteriorate au fost scapate din mana in timp ce erau folosite, 15% au cazut de pe masa. Diferite accidente care se produc in masina au fost mentionate in 11% dintre cazuri, iar 8% au fost defectate de copii. Animalele de companie au provocat doar 1% din accidente.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#iPad 2 se defecteaza, #iPad 2 defect, #iPad2 vs iPad , #Electronice