Astazi se deschide expozitia celor mai avansate aparate electronice

Joi, 10 Noiembrie 2005, ora 02:17
1034 citiri

Stiati ca s-a inventat prima rama pentru fotografii digitale? Sau camera video digitala cu inregistrare direct pe hard-disk? Acestea, precum si cele mai noi solutii si echipamente hi-fi audio si video pot fi testate si cumparate in cadrul expozitiei A"HifiarenaA", deschisa astazi la etajul intai al hotelului Crown Plaza. Ce se poate vedea

Cele mai cunoscute companii din domeniu au reusit si de aceasta data sa-si depaseasca limitele. JVC aduce prima camera digitala din lume cu inregistrare pe hard-disk , care nu are nevoie de caseta, DVD sau alte costuri suplimentare si care poate inregistra pana la 25 de ore. Filmele pot fi editate direct si foarte usor, inclusiv scene din aceeasi inregistrare. Camera este disponibila in patru variante, la preturi de la 3.499,90 la 4.499,90 de lei noi. Daca vreti sa va puneti in rama fotografiile digitale, nu mai este nevoie sa le developati. Philips a inventat prima rama pentru fotografii digitale, astfel incat poza poate fi schimbata oricand. Pretul acesteia este de 750 de lei noi.

Cercetatorii au creat o lume in care oamenii se pot conecta si pot accesa muzica, informatii si servicii, indiferent de locatie. Philips Streamium Wireless Music Centers simplifica stocarea, controlul si ascultarea unei colectii de CD, introducand doua sisteme care pot arhiva sute de CD-uri si pot transmite melodiile catre microstatii-satelit oriunde in casa.

120 de expozanti

In cele 35 de camere ale expozitiei, vizitatorii au posibilitatea sa faca cunostinta cu cele mai recente creatii in domeniul audio-video in vederea gasirii celei mai bune solutii pentru caminul propriu. A"Timp de patru zile, camerele hotelului vor fi transformate in studiouri pentru auditii si vizionari de film. Peste 100 de specialisti vor oferi consultanta in alegerea solutiei potrivite pentru fiecareA", sustine Sorina Muresan, director general Expotek.

Aflata la cea de-a treia editie, expozitia reuneste anul acesta peste 120 de marci de prestigiu din 25 de tari. Daca anul trecut au fost prezenti peste 3.000 de vizitatori, organizatorii se asteapta ca numarul acestora sa creasca la 4.000. Expozitia este deschisa de astazi pana duminica, intre orele 10.00 si 20.00, iar biletul de intrare costa 300.000 de lei vechi.

Premiere la HIFIarena

> cel mai mic proiector din lume

> SoundVision - cel mai luminos ecran din lume cu sonor surround

> desteptatorul portabil cu mp3

> cel mai performant sistem wireless cu statii de emisie-receptie

> DVD Recorder cu hard intern, compatibil cu orice format media, poate reda informatii direct de pe internet prin placa de retea integrata.

Evenimentul Zilei