HP lanseaza noul desktop PC care reinventeaza biroul

Joi, 27 Iunie 2013, ora 14:28
2292 citiri
HP lanseaza noul desktop PC care reinventeaza biroul

HP a prezentat HP ENVY Rove mobile All-in-One PC, primul portabil HP All-in-One care elimina necesitatea utilizarii unui birou si a anuntat o noua gama de notebook-uri si imprimante de larg consum care ofera clientilor mai multa flexibilitate in ceea ce priveste modul in care acceseaza si fac schimb de informatii.

Noul PC poate trece cu usurinta de la pozitia verticala la una complet orizontala pentru a oferi o experienta de divertisment completa, anunta compania intr-un comunicat de presa.

De asemenea, cu ajutorul tehnologiei avansate multi-touch, mai multi utilizatori pot interactiona pe mai multe jocuri si aplicatii in acelasi timp.

Continutul multimedia poate fi vizualizat pe un panou de tip LED IPS de 20 de inch cu o rezolutie de 1600 x 900 pixeli, care permite unghiuri largi de vizualizare, culori bogate si grafica precisa, in timp ce boxele incluse Beats Audio™ ofera un sunet clar si fidel.

Cu aceasta ocazie, compania a prezentat si doua noi imprimante compacte subtiri, HP ENVY 4500 si 5530 e-All-in-Ones, precum si o gama de notebook-uri destinate utilizatorilor preocupati de pret, dar care isi doresc totusi o performanta superioara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#primul portabil HP, #HP Pavilion TouchSmart, #hp TouchSmart All in One, #gama notebook , #Desktop PC