O noua serie de surse romanesti pentru PC-uri: nJoy Titan. Vezi aici pretul

Marti, 08 Aprilie 2014, ora 12:59
2410 citiri
O noua serie de surse romanesti pentru PC-uri: nJoy Titan. Vezi aici pretul

nJoy a lansat cu o noua serie de surse Titan, in care sunt incluse doua modele noi cu o capacitate de putere de 500W, respectiv 600W.

"Noua serie Titan reprezinta o consolidare a categoriei de surse PC in portofoliul nostru de produse si se adreseaza in special celor pasionati de gaming. Seria Titan a fost atent gandita astfel incat sa asigure acel plus valoare necesar fiecarui utilizator. Impreuna cu serviciul de garantie Pick-up & Return, ce include seria Titan, consideram ca sursele noastre sunt un adevarat best-buy in segmentul si plaja de pret acoperita", a declarat Adorian Demeter, manager general nJoy.

Seria nJoy Titan a fost gandita si conceputa pentru a satisface nevoile de consum ale gamerilor sau ale persoanelor cu sisteme performante. Siguranta, eficienta, performanta si silentiozitatea fiind caracteristicile cheie ale modelelor din aceasta gama.

Una dintre cele mai importante caracteristici ale surselor nJoy Titan este eficienta. Titan functioneaza cu o eficienta de 82% si indeplineste cerintele certificarii internationale 80 Plus Bronze. O alta caracteristica la fel de importanta este PFC-ul Activ, un circuit care regularizeaza tensiunea de intrare astfel incat semnalul transmis spre restul componentelor din sistem sa fie constant.

Titan functioneaza la un nivel ultra scazut de zgomot de doar 21dB

Titan functioneaza la un nivel ultra scazut de zgomot de doar 21dB. Este echipat cu un sistem de control termic avansat, ce regleaza in mod automat viteza de rotatie a ventilatorului de 12 centimetri ultra-silentios in functie de temperatura de operare a sursei, temperatura monitorizata in timp real de senzorii instalati.

nJoy Titan ofera protectie totala impotriva situatiilor de supra-tensiune (OVP), sub-tensiune (UVP), scurt-circuit (SCP), supra-incalzire (OTP), supra-sarcina (OPP).

Pentru a facilita accesul la orice componenta din sistem indiferent de dimensiunea carcasei, Titan a fost echipat cu cabluri extra lungi de 50 de centimetri. Pentru un mai bun management in interiorul sistemului cablurile sursei sunt invelite intr-un manson de plastic impletit. nJoy Titan este echipat cu o multitudine de conectori, suficienti oricarei situatii hardware: 5 x SATA, 3 x Molex, 2 x 6 pin + 2 PCI-E, 1 x 4 + 4 pin ATX 12 V, 1 x 20 + 4 pin.

Seria Titan ofera un raport pret/calitate excelent pentru aceasta categorie de produse, preturile recomandate de catre producator fiind 189 lei pentru Titan 500 si 229 lei pentru Titan 600.

#njoy titan, #sursa desktop, #pret sursa , #Componente PC