Desktop Phone pentru iPhone, alegerea simpla pentru confortul tau

Duminica, 27 Noiembrie 2011, ora 11:45
2353 citiri
Desktop Phone pentru iPhone, alegerea simpla pentru confortul tau

Desktop Phone este suportul perfect pentru iPhone-ul tau, daca preferi stilul clasic corporate. Iti poti aseza perfect telefonul in noul dispozitiv prezentat de Thumbs Up, astfel incat sa ai mereu la vedere ecranul, chiar si cand esti deja intr-o convorbire telefonica.

Dispozitivul include un cablu scurt, de 3.5 milimetri, care, dupa ce a fost introdus in mufa pentru casti, iti va redirectiona apelurile catre propriul receptor, potrivit Thumbs Up

Acesta are incorporat un buton numit "Function", pe care poti apasa in momentul in care vrei sa utilizezi telefonul pe modul handsfree, cand esti prea ocupat ca sa tii un receptor sau chiar telefonul in mana.

Butonul "Function" poate activa si asistentul Siri de pe iPhone 4S, daca este tinut apasat pret de cateva secunde. Astfel, poti sa utilizezi in voie asistentul vocal, pentru apeluri in graba sau navigare rapida pe internet, utilizand doar comenzile vocale.

Producatorii dispozitivului s-au gandit si la situatia in care ramai fara baterie, multumita renumelui castigat de iPhone, si au creat si un slot, exact in zona in care trebuie sa intre incarcatorul USB.

La aproximativ 23 de euro, Desktop Phone nu este tocmai cel mai stralucitor exemplu al tehnologiei moderne, si nici nu urmareste sa fie asta. El se adreseaza celor care isi doresc sa simplifice cat mai mult viata de zi cu zi, la birou, care este cel mai adesea extrem de agitata.

Intr-adevar, piciorusele care sustin dispozitivul sunt din plastic si par destul de fragile, iar partea care sustine iPhone-ul nu are nimic iesit din comun. Dar se potriveste perfect atat pentru modelul iPhone 3g, cat si pentru varianta 4 si 4S.

Desigur, acest suport vine in sprijinul celor care se tem de vestile din ultima vreme care arata ca telefoanele mobile emit radiatii care se pot dovedi nocive pentru sanatatea utilizatorului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Desktop Phone, #suport iPhone , #Componente hardware