Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Patru companii mari ofera solutii software pentru micile firme

Patru companii mari ofera solutii software pentru micile firme

CG&GC, Microsoft, Lexmark, Fujitsu Siemens si BRD au lansat, joi proiectul Solutie pentru IMM-uri Europene, care consta din doua pachete integrate alcatuite din echipamente, solutii software si servicii de consultanta si mentenanta.

Microsoft pune la dispozitie solutiile softare, Lexmark si Fujitsu Siemens asigura echipamentele, precum calculatoare si multifunctionale, CG&GC va oferi servicii de consultanta, integrare, configurare si service, iar BRD ofera solutia de finantare, a explicat directorul general CG&GC, Cornel Giurgea.

Echipa de consultanta CG&GC va evalua sistemul informatic al clientului, va asigura integrarea echipamentelor noi, si serviciile de intretinere si consultanta pentru urmatorii trei ani.

Ambele pachete pot fi achizitionate prin sistemul de finantare propus de BRD, care asigura o finantare de pana la 100% pe doi ani cu dobanda fixa si garantii flexibile. Creditul este de tip flate rate.

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 794 ori