Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Nero PhotoShow Deluxe 4

Nero PhotoShow Deluxe 4
In era digitala totul s-a schimbat. Fotografiile pot fi stocate si gestionate in nenumarate moduri pe calculator.Cum pastram insa, momentele imortalizate, astfel incat sa nu cream un amalgam in care sa nu mai gasim ceea ce cautam?
Pe piata au aparut o serie intreaga de programe de photo management, care ne pot ajuta in privinta organizarii fotografiilor. Nero PhotoShow Deluxe 4, prezinta insa o alta viziune asupra lucrurilor. Nu numai ca este un creator multimedia de slideshow-uri, dar ne usureaza si foarte mult munca.

Creativitatea va poate fi pusa la incercare, deoarece exista destul loc pentru prelucrari, adaugare de melodii MP3, creare de capturi, adaugare de text, grafice sau clipart-uri.

Toatea acestea pot fi realizate intr-un timp relativ scurt, iar la sfarsit, rezultatul muncii dumneavoastra poate fi transpus pe disc, in format DVD, Mpeg, AVI sau ca executabil. Formatele in care se poate salva sunt SVCD sau CD-R, caz in care puteti pierde din animatii. Intregul proces necesita in jur de 15 minute, chiar daca slideshow-ul nu este de dimensiuni mari.

O alta facilitate oferita de Nero PhotoShow Deluxe 4, o constituie share-ul slideshow-urilor prin intermediul site-ului Nero Photoshow Circle. La achizitionarea produsului, pe site-ul mentionat, veti primi si un premium membership.

Functiile de editare constituie de asemenea o surpriza placuta, incluzand filtre si elemente avansate, alaturi de uzualele instrumente pentru contrast, luminozitate, sau reducerea efectului de "ochi rosii".

Capturi animate pot fi adaugate imaginilor individuale, care pot fi incorporate in mod automat in Photoshows.

Pretul intregului pachet nu depaseste 15 lire sterline, fiind o achizitie demna de avut in vedere.


Bloombiz


www.directnews.ro - Topul stirilor zileiTi-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1016 ori