Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Charisma va rula in cele 21 de librarii Alexandria

Charisma va rula in cele 21 de librarii Alexandria
Compania TotalSoft a semnat, la inceputul lunii aprilie 2006, un contract de implementare a solutiei Charisma Enterprise cu firma suceveana Sedcomlibris, detinatoarea lantului de librarii Alexandria. Compania Sedcomlibris detine, sub brandul Librariile Alexandria, un numar de 21 de magazine specializate in comercializarea de produse de papetarie si birotica cu care acopera zona de est si nord est a Romaniei si anume judetele Suceava, Iasi si Bacau.
Contractul prevede implementarea modulelor: contabilitate, financiar, achizitii, gestionare-stocuri, vanzari, date personale si salarizare, mijloace fixe, reports explorer, asistare manager si retail, module ce vor permite companiei Sedcomlibris urmarirea in mod unitar a intregii activitati desfasurate de lantul de libarii.

Decizia de implementare a sistemului Charisma a fost declansata de intentia managementului de a optimiza activitatea si de a creste eficienta in cadrul grupului.

Charisma va oferi o vizibilitate completa asupra proceselor financiare, un control asupra tuturor tranzactiilor si o gestiune eficienta a vanzarilor si a stocurilor.

« Ne-am oprit la sistemului Charisma pentru ca, dupa ce l-am vizionat, ne-am dat seama ca raspunde cel mai bine nevoilor noastre. Stim ca sistemul este folosit de lanturi mari de magazine din Romania si credem ca se va ridica la inaltimea asteptarilor noastre. » a declarat dl. Dan Alexandrescu, director general al librariilor Alexandria

TotalSoft va implementa si modulul Reports Explorer, un modul special care va permite managerului vizualizarea cu acuratete a datelor si, implicit, o siguranta a deciziilor manageriale. Acest modul ofera generarea de rapoarte intr-o baza de date SQL Server, cat si editarea de rapoarte intrinseci modulelor din sistemul Charisma Enterprise.

TotalSoft are o bogata experienta in zona de retail printe clientii sai numarandu-se firme precum Germanos, La Fourmi, Star Telefonica, Millenium Center, Proton Tehnologies etc.

Okey


www.directnews.ro - Topul stirilor zileiTi-a placut acest articol?
Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1424 ori