Ziua Marinei: Romania va cumpara nave noi de lupta

Sambata, 15 August 2015, ora 14:10
1097 citiri
Ziua Marinei: Romania va cumpara nave noi de lupta
Foto: MApN

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a afirmat, sambata, la Constanta, in discursul rostit la ceremoniile de Ziua Marinei Romane, ca in ultimii doi ani bugetul alocat Fortelor Navale a fost de patru ori mai mare, ceea ce a dus atat la imbunatatirea instruirii militarilor marinari, cat si la modernizarea bazei tehnico-materiale a Marinei.

Dusa a precizat ca, in 2015, va continua procesul de modernizare a celor doua fregate ale tarii noastre - Regele Ferdinand si Regina Maria - si vor fi achizitionate si nave noi.

"Au fost luate masuri de modernizare si crestere a capacitatii operationale a Marinei Militare. Si premierul Victor Ponta si vicepremierul Gabriel Oprea au sprijinit Ministerul Apararii Nationale pentru a stopa subfinantarea si, in 2013 - 2014, am beneficiat de o finantare substantiala.

Practic, la Fortele Navale bugetul a fost marit de patru ori, astfel incat, pe langa programul de instruire si pregatire a militarilor marinari, sa ...citeste mai departe despre "Ziua Marinei: Romania va cumpara nave noi de lupta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Romania cumpara nave lupta, #Dusa Ziua Marinei nave , #Stiri Guvern