Ziua in imagini inedite: Putin cantand la pian, Dragnea in costum popular

Duminica, 14 Mai 2017, ora 20:55
1103 citiri
Ziua in imagini inedite: Putin cantand la pian, Dragnea in costum popular
Foto: Facebook/Liviua Dragnea

A fost o zi interesanta, atat pe plan international, cat si intern. Franta s-a ales cu un nou presedinte, Coreea de Nord a mai lansat o racheta balistica, iar unul dintre cei mai puternici lideri ai lumii, Vladimir Putin, si-a demonstrat talentele... la pian. Si, cireasa de pe tort, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a imbracat costumul national si a intrat in Cartea Recordurilor.

Aflat la Beijing, unde astepta sa-l intalneasca pe presedintele Xi Jinping, presedintele rus, Vladimir Putin, ar fi profitat de ragaz si s-a asezat la pianul din incapere, arata Russia Today, care prezinta nu doar imagini cu liderul de la Kremlin cantand la pian, ci chiar o inregistrare.

A cantat pret de mai putin de un minut, a zambit triumfator catre jurnalisti si s-a ridicat. Fotografiile cu el mangaind clapele, mai mult sau mai putin indemanatic, fac acum inconjurul lumii.

Nu e prima oara cand Putin canta la pian. In 2010, a facut acelasi lucru la un eveniment caritabil.

In cealalta parte a lumii, in Nasaud, Romania, un alt presedinte, de aceasta data al PSD, a imbracat straiele populare si s-a prins in hora.

"Astazi am fost alaturi de cei peste 10.000 de oameni imbracati in portul traditional, care si-au propus ca, de Ziua Costumului Popular, sa intre in Cartea Recordurilor. O onoare si o mandrie pentru mine!", a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Iar cei 10.000 de oameni, in frunte cu Liviu Dragnea, au reusit ce si-au propus.

De acum inainte vor fi gasiti in Guiness Book la sectiunea "cea mai mare adunare de persoane imbracate in costume traditionale" si "cea mai mare hora facuta vreodata in lume". ...citeste mai departe despre "Ziua in imagini inedite: Putin cantand la pian, Dragnea in costum popular" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Liviu Dragnea costum popular, #Nasaud Guiness Book hora, #Dragnea Cartea Recordurilor Nasaud, #Putin canta pian video, #Putin pian Beijing , #Stiri Guvern