Ziua Europei la Cotroceni - Ponta se tine de glume: Ghinion, n-aveti o stire!

Sambata, 09 Mai 2015, ora 17:11
1681 citiri
Ziua Europei la Cotroceni - Ponta se tine de glume: Ghinion, n-aveti o stire!
Foto: Facebook/Remus Cernea

Presedintele Klaus Iohannis a participat, sambata, la prima receptie de la Cotroceni cu ocazia Zilei Europei din mandatul sau, iar la eveniment au luat parte peste 1.000 de invitati, printre care fostii sefi de stat Ion Iliescu si Emil Constantinescu, dar si premierul Victor Ponta.

Acestia au ciocnit un pahar de sampanie cu presedintele si cu Prima Doamna, Carmen Iohannis, in absenta lui Traian Basescu.

Acesta nu a venit la receptia de la Cotroceni, fiind ocupat sa faca bilantul guvernarii premierului Victor Ponta pe Facebook.

In schimb, prim-ministrul a participat la ceremonia de Ziua Europei, eveniment pe care l-a evitat cat timp Basescu s-a aflat la Cotroceni.

Premierul a ciocnit si el un pahar de sampanie cu Iohannis, fara sa poarte vreo discutie in fata camerelor de filmat, in contextul in care intre cei doi lideri au aparut recent tensiuni legate, printre altele, de cardul de sanatate si vizita lui Ponta in tarile arabe.

Citeste mai departe despre "Ziua Europei la Cotroceni - Ponta se tine de glume: Ghinion, n-aveti o stire! (Galerie foto) " pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Iohannis Ponta Cotroceni, #Iohannis Ponta Ziua Europei, #Ponta glume Cotroceni , #Stiri Guvern