Ziua cea lunga pentru Ponta: Incepe procesul la curtea suprema, PSD decide daca-l mai sprijina la Guvern

Luni, 21 Septembrie 2015, ora 07:13
1174 citiri
Ziua cea lunga pentru Ponta: Incepe procesul la curtea suprema, PSD decide daca-l mai sprijina la Guvern
Foto: Arhiva Ziare.com

Se anunta o zi aglomerata pentru premierul Victor Ponta: este primul termen al procesului in care a fost trimis in judecata pentru fapte de coruptie si conducerea PSD decide daca-l mai sprijina pe fostul lider al partidului in functia de prim-ministru. Tot luni, PNL a anuntat ca va depune o motiune de cenzura.

La Inalta Curte, la ora 12:00, incepe procesul in care Victor Ponta va fi judecat pentru complicitate la evaziune fiscala, spalare de bani si fals in declaratii.

Premierul a fost trimis in judecata de procurorii DNA in dosarul Turceni Rovinari, pentru fapte comise in perioada in care era avocat. Daca dosarul trece de judecatorul de camera preliminara, nu se va mai pierde timpul cu expertizele cerute de Ponta sau de catre ceilalti inculpati, intrucat acestea au fost deja executate in faza urmaririi penale, la solicitarea acuzatilor. Potrivit Digi 24, prima decizie a camerei preliminare are o cale de atac.

Victor Ponta nu trebuie sa se prezinte maine la curtea suprema si... citeste mai departe despre "Ziua cea lunga pentru Ponta: Incepe procesul la curtea suprema, PSD decide daca-l mai sprijina la Guvern" pe Ziare.com

#Ponta termen judecata, #Ponta sprijin PSD, #Ponta motiune cenzura PNL , #Stiri Guvern