Zgonea: PSD sustine alegerea primarilor intr-un tur. Ordonanta 55, o mare greseala

Duminica, 25 Ianuarie 2015, ora 13:05
1007 citiri
Zgonea: PSD sustine alegerea primarilor intr-un tur. Ordonanta 55, o mare greseala
Foto: Facebook/Valeriu Zgonea

Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, a declarat ca PSD are mandat sa sustina in Comisia de Cod electoral alegerea primarilor intr-un singur tur. Acesta a numit recent Ordonanta 55 "o mare greseala".

"PSD sustine alegerea primarilor intr-un singur tur. La presedintele de CJ trebuie sa fim foarte atenti si trebuie sa luam o decizie cu ceilalti actori politici. Exista o dezbatere cu privire la revenirea la votul indirect la presedintii de CJ", a declarat Valeriu Zgonea pentru Mediafax.

Potrivit lui Zgonea, mandatul PSD pentru Comisia de Cod electoral include si sustinerea diminuarii numarului de parlamentari la 300 de deputati, plus 18 reprezentanti ai minoritatilor, plus patru deputati pentru Diaspora si 100 de senatori, plus doi senatori pentru Diaspora.

"Acest lucru inseamna o diminuare cu aproape 40% a actualului Parlament", a explicat el.

Valeriu Zgonea s-a referit si la ...citeste mai departe despre "Zgonea: PSD sustine alegerea primarilor intr-un tur. Ordonanta 55, o mare greseala" pe Ziare.com

#Valeriu Zgonea ordonanta 55, #Valeriu Zgonea alegere primari un tur, #Valeriu Zgonea legea finantarii partidelor , #Stiri Guvern