Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Zgonea a cheltuit din fondul presedintelui Camerei pentru actiuni umanitare

Zgonea a cheltuit din fondul presedintelui Camerei pentru actiuni umanitare
Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a avut la dispozitie in anul 2014 un fond de 220.000 lei, din care a folosit 188.957 lei pentru ajutoare materiale si actiuni materiale, restul ramanand neutilizati.

Potrivit raportului privind modul de utilizare a fondului presedintelui Camerei, Zgonea a utilizat 69.300 lei pentru ajutoare materiale acordate personalului din cadrul Secretariatului general al Camerei Deputatilor, in baza documentelor justificative, in cazuri de boala, deces in familie, dificultati financiare.

Suma de 119.657 lei a fost cheltuita de presedintele Camerei pentru actiuni umanitare, cum ar fi sarbatorirea zilei de 8 martie, a pomului de Carciun, precum si alte actiuni.

La data de 31 martie au ramas neutilizati 31.043 lei, se ...citeste mai departe despre "Zgonea a cheltuit din fondul presedintelui Camerei pentru actiuni umanitare" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 735 ori