Votul in cazul lui Ponta a facut inconjurul lumii - Presa externa: Parlamentul blocheaza anchetarea premierului

Marti, 09 Iunie 2015, ora 20:10
773 citiri
Votul in cazul lui Ponta a facut inconjurul lumii - Presa externa: Parlamentul blocheaza anchetarea premierului

Zeci de publicatii din tari de pe patru continente relateaza despre votul de marti dimineata din Parlamentul Romaniei, in urma caruia alesii din Camera Deputatilor au blocat urmarirea penala in cazul premierului Victor Ponta si l-au ajutat sa-si pastreze imunitatea.

"Parlamentarii blocheaza urmarirea penala a premierului", titreaza BBC, intr-un articol destinat votului de marti dimineata al deputatilor, subliniind ca Parlamentul a refuzat sa ridice imunitatea prim-ministrului Victor Ponta, dupa ce acesta s-a prezentat vineri la DNA, acuzat de fapte de coruptie.

Ponta a fost salvat de colegi - Deputatii nu i-au ridicat imunitatea

De asemenea, premierul a acordat marti un interviu pentru Bloomberg, Reuters, AP si AFP, in care a spus ca demisia Guvernului sau ar cauza o "criza politica de trei, patru, cinci luni".

"Voi prezenta toate dovezile, deoarece nu am avut nicio ocazie pana acum sa o fac si sunt absolut sigur ca sunt nevinovat", a declarat Victor Ponta.

De asemenea, ...citeste mai departe despre "Votul in cazul lui Ponta a facut inconjurul lumii - Presa externa: Parlamentul blocheaza anchetarea premierului" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#presa externa vot Ponta, #presa straina vot Ponta, #presa externa Parlament imunitate Ponta, #vot Parlament imunitate Ponta, #Parlament blocare ancheta Ponta , #Stiri Guvern