Vot nou in cazul cererii de arestare pentru Dan Sova, au decis senatorii juristi

Miercuri, 27 Mai 2015, ora 12:08
1120 citiri
Vot nou in cazul cererii de arestare pentru Dan Sova, au decis senatorii juristi
Foto: Captura Youtube/Antena3/Arhiva

Senatorii din Comisia Juridica au decis reluarea votului in cazul social-democratului Dan Sova, privind cererea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a fostului ministru al Transporturilor.

Decizia vine dupa o sedinta de aproximativ doua ore a senatorilor juristi, care a avut loc miercuri dimineata.

Cazul Sova, tergiversat in continuare - senatorii si-au luat liber de Rusaliile catolice

Presedintele Comisiei Juridice a Senatului, liberalul Catalin Boboc, s-a aratat nemultumit de decizie, acuzand PSD ca foloseste majoritatea pentru a da cursul dorit.

"O astfel de procedura nu am vazut si nici n-am mai auzit. Ce pot sa spun e un lucru foarte simplu: PSD - nu conteaza daca cu argumente sau fara argumente care se sustin - foloseste majoritatea pe care o au pentru a aborda astfel de subiecte dupa cum le convine", a declarat liberalul.

Acesta a precizat ca social-democratii au vrut "de la bun inceput" reluarea votului in cazul Sova, aratand ca "era o sitautie ...citeste mai departe despre "Vot nou in cazul cererii de arestare pentru Dan Sova, au decis senatorii juristi" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vot Sova reluat, #reluare vot Sova, #vot nou Sova, #Comisia Juridica vot Sova, #vot arestare Sova, #Catalin Boboc vot Sova , #Stiri Guvern