Vot in Parlament, marti, pentru numirea lui Sorin Grindeanu la sefia ANCOM

Luni, 06 Noiembrie 2017, ora 17:06
1113 citiri
Vot in Parlament, marti, pentru numirea lui Sorin Grindeanu la sefia ANCOM
Foto: Facebook/Sorin Grindeanu

Plenul reunit al Parlamentului va avea loc marti, la ora 13:00, cand alesii vor vota pentru numirea fostului premier Sorin Grindeanu in functia de presedinte al Autoritatii Nationale in domeniul Comunicatiilor (ANCOM).

"Maine (marti - n.red.) la sedinta comuna, pe baza raportului (comisiilor de specialitate - n.red.) vom supune votului Parlamentului numirea presedintelui Autoritatii Nationale in domeniul Comunicatiilor", a precizat presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu dupa sedinta Birourilor permanente reunite.

De asemenea, pe ordinea de zi a plenului reunit va figura numirea a doi consilieri de conturi la Curtea de Conturi, pe baza raportului comun al Comisiilor de buget de la Senat si de la Camera.

Comisia economica, industrii si servicii din Senat si Comisia pentru tehnologia informatiei si comunicatiilor din Camera Deputatilor au adoptat, pe 24 octombrie, un raport favorabil privind nominalizarea fostului premier Sorin Grindeanu pentru functia de presedinte al ANCOM.

Audierea lui Grindeanu pentru sefia ANCOM s-a lasat cu un dialog savuros despre "pupincurism"Grindeanu, aviz favorabil pentru sefia ANCOM: Dragnea a fost primul cu care am vorbit. Lasati-ma sa-mi intru in pielea de apolitic ...citeste mai departe despre "Vot in Parlament, marti, pentru numirea lui Sorin Grindeanu la sefia ANCOM" pe Ziare.com

#Sorin Grindeanu sef ANCOM, #Sorin Grindeanu presedinte ANCOM, #Sorin Grindeanu ANCOM , #Stiri Guvern